FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi, șocat de plecarea lui Narcis Răducan: „Am crezut că glumiți! De-asta l-a dat afară?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 18:59

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României sub 21 de ani, s-a arătat neplăcut surprins de demisia lui Narcis Răducan din funcția de director sportiv al lui FCSB. 

„Am crezut că glumesc băieții înainte să intrăm în emisiune când au zis de plecarea lui Narcis. N-am citit presa azi și nu știam. Am rămas surprins. Echipa era pe val. E clar că aducerea lui a fost un lucru benefic. Acum lasă o ceață în urmă”, a spus Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

„Narcis trebuie apreciat că a spus adevărul”

Lui Rădoi i-au fost enumerate în direct motivele pentru care a fost îndepărtat Narcis de la FCSB (pentru că a declarat că n-a fost fault la Tănase în meciul cu Sepsi și pentru că a afirmat că suporterii vor migra către CSA Steaua dacă echipa va promova în Liga 1).

„Narcis trebuie apreciat că a spus adevărul. A fost fault în atac la Tănase, ar trebui apreciat pentru sinceritate. Pentru asta a fost dat afară? Nu s-a analizat ce a făcut bine la club? Sunt confuz să aud aceste lucruri. Când a ajuns el acolo echipa era în prăpastie. 

E clar că a adus un plus la echipă prin discuțiile cu jucătorii, cu media. Pare o conspirație. Mă opresc aici. Nu înțeleg de ce să dai oamenii afară când echipa e pe un drum bun. Ar trebui apreciat Narcis dacă a preferat să plece”, a adăugat Rădoi.

Vezi și:

FCSB // PRA protestează după demisia lui Narcis Răducan și îl „înțeapă” pe MM Stoica: „A lăsat clubul la greu!”

FCSB // Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „M-am blocat când am văzut declarațiile lui. Nu am nevoie de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dody3867
dody3867  •  06 Noiembrie 2019, 10:15

Cica MM nu a plecat de fapt niciodata. Pai Radoi a plecat in fapt ? Ca vad ca a umplut echipa de tineret cu FCSB-isti. Oaida a devenit bun doar cand a fost luat la stana, pana atunci nu-l bagase nimeni in seama. Vlad a inceput sa apere doar pentru ca e la FCSB, chiar daca nu mai aparase de nenumarate luni de zile. Morutan e varza, plus ca avea o calificare pe constiinta, dar e bun pentru Radoi ca e de unde trebuie. Man nu mai joaca nimic de alte luni bune, dar e titular de drept. Si tot asa, ca pe vremea lui nenea Puiu la nationala mare. Titulari ca sa le creasca si lor cota intru propasirea materiala a lui Becali. Rezultatele negative incep sa se vada la Radoi, ca de, acum face el echipa, nu isi mai asuma rezultatele muncii altuia ca pana acum. Dar se pare ca asta e traditia la ”stelisti”, de pe vremea cand Ienei devenea leganda pe munca lui Halagian, Dumnezeu sa-l odihneasca...

hermannstadler
hermannstadler  •  05 Noiembrie 2019, 23:11
Postat de Danut Ognean pe 05 Noiembrie 2019, 20:13

narcis sa saturat de blaturile fariseului jiji de asta a plecat!respect narcis

hai ma calutz, pe bune?

copacabana_70
copacabana_70  •  05 Noiembrie 2019, 21:45

E mana lui MM...pun pariu ca in2 zile va fi numit...moldovean parsiv...de cand si-a revenit echipa, e fiert sa se intoarca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează