FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - CHIAJNA 1-0

Miriuţă a dezvăluit ce i-a spus lui Axente după golul victoriei cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 22:57

 Vasile Miriuţă, antrenorul lui ASA, s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia echipei sale din meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, şi se aşteaptă ca Axente, autorul golului de azi, să marcheze mai multe goluri.

"Sînt mulţumit de băieţi. Au jucat foarte bine, au dat dovadă că formează o echipă mare. Ştiam că vom întîlni o echipă care joacă foarte bine în deplasare şi s-a văzut asta şi azi. I-am spus lui Axente că nici Tade nu marcase cînd am venit eu la CFR Cluj şi aţi văzut după aceea. Sper ca el să marcheze cît mai mult azi", a spus Miriuţă la Look tv.

...despre accidentarea lui Gabi Mureşan: "Gabi s-a simţit rău cu cîteva minute înainte de începutul meciului. Sper că nu l-a deochiat cineva! Ousmane şi-a făcut bine treaba în locul lui Gabi".

După acest meci, ASA rămîne lider în Liga 1, cu 7 puncte, în timp ce Concordia Chiajna a coborît pînă pe locul 10, cu un singur punct.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mama.is.here
mama.is.here  •  25 Iulie 2015, 12:19

ASA-fcsb 1-0 gol Axente fcsb-ASA 0-1 gol Zicu fcsb-ASA 0-1 gol Axente...si povestea continua, cat sa mai bata aceasta clona, se vor plictisi la un moment dat cand stiu ca incep campionatul cu 6 pcte deja acontate? Avioane de hartie!

der.bomber
der.bomber  •  25 Iulie 2015, 09:04
Postat de lenan pe 25 Iulie 2015, 09:01

miriuta, fa-ti poza cu clasamentul, cine stie cit dureaza....

Sa stii ca are stofa de antrenor .Nu m-ar mira daca *** mureseni s-ar bate din nou la titlu .Asta daca nu le pune DNA-ul lacatele pe usa :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenan
lenan  •  25 Iulie 2015, 09:01

miriuta, fa-ti poza cu clasamentul, cine stie cit dureaza....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează