FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță a găsit jucătorul de care avea nevoie Dinamo » El e marele pariu al antrenorului pentru 2018

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 17:03

Daniel Popa, 22 de ani, este pariul antrenorului. Revenit după împrumutul la Botoșani a dat gol din nou, la Chiajna, după reușita cu Craiova din etapa trecută.

Vasile Miriuță a făcut, iarăși, schimbări care s-au văzut pe tabela de marcaj! Antrenorul de 49 de ani era descumpănit înaintea meciului cu Chiajna că sunt criticate anumite mutări ale sale și nu sunt evidențiate modificările pe care le produce el în echipă pe durata partidei.

S-a scos cu schimbările

Cu Concordia (4-3) a fost inspirat. I-a introdus pe Daniel Popa, Torje și Palici. Primii doi au marcat și-au contribuit la victoria ce-a dus-o pe Dinamo pe locul 6, prima apariție pe un loc de play-off după o pauză de 5 luni. Antun a revenit, oficial, astfel, în tricoul roș-albilor, dar a avut puține șanse de a se remarca.

Împotriva Craiovei (2-2), Miriuță i-a introdus pe Olteanu, Popa și Moldoveanu. Iar golul egalizator al "câinilor" a venit pe final de meci, din pasa lui Robert, pentru ca vârful revenit de la Botoșani să marcheze.

L-a făcut uitat pe Rivaldinho

Daniel Popa este una dintre marile surprize ale începutului de an pentru Dinamo. Atacantul de 23 de ani a înscris din nou, a doua oară la rând. Din nou din postura de rezervă, detaliu care pare să-l prindă foarte bine. Popa și-a depășit deja sezonul de toamnă, petrecut la Botoșani.

Acolo, reușise să marcheze doar un gol în 22 de meciuri în toate competițiile. Iar apetitul său face uitată despărțirea de Rivaldinho, 4 goluri în toamnă, plecat la Levski Sofia, brazilianul acuzând la despărțire: "Antrenorul nu m-a mai dorit ca să aducă în locul meu un fotbalist care a dat un singur gol în prima parte a sezonului".

"Daniel este un copil minunat. I-am zis: "Dacă o să vii înapoi și o să fii serios, vei da multe goluri!". Mă bucur, chiar e un băiat de mare caracter. Muncitor, umil, serios, de aceștia avem nevoie"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

"Cu toții credem în Daniel Popa, de aceea am vrut ca el să revină după împrumut. E serios și cred că va mai marca multe goluri pentru Dinamo"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

"Mă bucur că Mister are încredere în mine și mă aruncă în luptă. Asta a fost soarta mea, să merg împrumut la Botoșani, apoi să mă întorc aici. Bineînțeles că avem forța să câștigăm cu FCSB! Ambiția va fi mult mai mare. E obligatoriu să batem"
Daniel Popa, atacant Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sallahaydin
sallahaydin  •  14 Februarie 2018, 20:11
Postat de Robert Sergiu pe 14 Februarie 2018, 18:39

Egal u Steaua Egal cu astra si dinamo termina pe 7

gigistidiot!

fangigi
fangigi  •  14 Februarie 2018, 20:03
Postat de dinamo_fan pe 14 Februarie 2018, 18:35

care a fost mingea stralucita care l-a dat pe Popa ca sa-l aduca pe de cateva ori salariul pe legendarul Bokila ? a facut Popa in jumatati de repria cat n-a facut Bokila in 2 ani de zile.

Numele lui are initialele cc!

calinescu_
calinescu_  •  14 Februarie 2018, 19:35

VASILE , N-AI ALUAT INCHIZATOR SI LUAM PREA MULTE GOLURI ....!!!! ACUM DACA PLEACASI NEDELCEARU O SA FIE SI MAI VULNERABILA APARAREA ...!!!! SINGURA VARIANTA E DUDEA ...!!!! N-AI CE PIERDE , JOACA CU EL LA INCHIDERE....!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează