FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Miriuță, băgat în ședință de suporteri: "Vasile, nu te băga în mizeria asta!"

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 22:40

Vasile Miriuță a fost luat la rost de suporterii dinamoviști imediat după terminarea meciului pierdut pe teren propriu cu Viitorul, scor 0-4.

VIDEO cu golurile

Fanii i-au cerut antrenorului dinamovist să folosească mai mulți juniori. Ultrașii i-au garantat tehnicianului că, dacă va urma acest sfat, va fi susținut de peluză.

"Vasile, nu te băga în mizeria asta. Ia atitudine, bagă juniori! Ești prea câine să te bagi în mizeria asta a lor! Bagă juniori și noi te vom susține! Intră în ei, altfel nu facem nimic", a fost reacția suporterilor dinamoviști.

Și Steliano Filip a fost luat la ochi de "câini". Suporterii l-au ironizat pe fundaș: "Hai la băutură!". Alți fani au cântat: "Campionii! Campionii!"

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1164664533553489
Sorin Sorin  •  31 Octombrie 2017, 09:27

Pt astia care comenteaza contra lui Negoita, nu uitati a venit si a salvat dinamo di n *** cu banii sai. Mai baieti de ce nu mergeti voi il intrebati cat vrea pe club marcati banu, apoi investiti si o faceti pe dinamo campioana ca de gura sunteti tare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigd
bigd  •  31 Octombrie 2017, 00:54

"Nu te baga in mizeria asta"... se refereau la echipa?:)))

60old
60old  •  30 Octombrie 2017, 23:39
Postat de vasy86le pe 30 Octombrie 2017, 23:25

Penibil.. uite de asta nu m-am mai uitat la niciun meci a lui Dinamo in ultimul timp, imi e scarba sa vad cum isi bate zgarcitul de negoita joc de noi si de tot ce inseamna Dinamo. Felicitari, ai adus Dinamo la limita penibilului, ai adus Dinamo la cel mai jos nivel.RUSINE

S-a observat, te uiti numai la meciurile cu Steaua :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează