FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță continuă duelul de la distanță cu Contra: "N-aș fi renunțat niciodată la acel jucător"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 10:24

Vasile Miriuță, acutalul antrenor al lui Dinamo, se apără după ce Contra l-a înțepat zilele trecute: "Bazează-te pe munca ta, nu mai da vina pe ce a fost înainte", i-a transmis selecționerul la începutul acestei săptămâni. 

"N-am vorbit niciodată de Contra sau cine a fost aici. Dacă zic ceva iar se interpretează. Mi se răstălmăcesc cuvintele. Sunt jucători foarte buni cei care au plecat.

Pe Azer nu l-aş fi dat niciodată, am mai spus şi de Nistor, cu toate că şi Nascimento e un jucător foarte bun. Bumba s-a pierdut. Un jucător aşa tânăr, la 23 de ani, eu nu l-aş fi lăsat. A venit pentru mine la Chiajna şi, din păcate, eu i-am trădat pe băieţii pe care i-am adus şi i-am lăsat acolo, pentru că am ales cu sufletul", a mărturisit Miriuță, potrivit TV Telekom Sport. 

"Când ajungi la echipă, trebuie să te bazezi pe munca ta. Nu să dai vina pe alte persoane pentru unele rezultate care, probabil, nu sunt de ajuns. Nu sunt vinovaţi cei care au fost înaintea ta" Cosmin Contra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Noiembrie 2017, 16:50

isi pregateste terenul pentru o intoarcere la chiajna? la miloaga?

mosvasile
mosvasile  •  29 Noiembrie 2017, 16:25

I-auuzi la el ! Cica n-a vorbit! Numai gura e de el !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 Noiembrie 2017, 16:11

de acord d-le mariuss, dar sa nu uitam ca prin cedarea celor trei palici ,azer ,nistor toate automatismele de joc create inainte au disparut .de aici si jocul foarte slab al lui hanca si nemec. cei trei plus sergiu si nemec ,au fost motorul echipei in campionatul trecut .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează