FOTBAL  »  Superliga  »  UNGARIA

Mutu, sfătuit să accepte oferta celor de la Kisvarda: „Pentru Adi ar fi un pas înainte”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 17:10 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 17:54

Vasile Miriuță (53 de ani), fost antrenor la Kisvarda, îl sfătuiește pe Adrian Mutu (42) să accepte oferta de a deveni antrenor al echipei din Ungaria.

Tehnician în 2019 la Kisvarda, Miriuță îl îndeamnă pe Mutu să semneze cu maghiarii, considerând că acest lucru ar fi un pas înainte în cariera de antrenor a „Briliantului”.

Adrian Mutu, din ce în ce mai aproape să revină pe bancă » Surprins pe stadionul echipei cu care negociază
UNGARIA
Adrian Mutu, din ce în ce mai aproape să revină pe bancă » Surprins pe stadionul echipei cu care negociază

„Un club foarte serios, bine organizat din toate punctele de vedere. Baza, stadionul, terenul de antrenament, au și teren sintetic care e acoperit iarna. Au mulți jucători străini. Din ce am văzut, nu l-a chemat degeaba patronul. Cred că, dacă Adi se duce acolo, ar fi un pas înainte. E o echipă de locul doi, cu salarii foarte, foarte bune. 

La noi, doar CFR, FCSB și Craiova au salariile astea. Sunt pe acolo (n.r. – 20.000 de euro lunar), sunt prime foarte bune de joc, care se plătesc imediat. Pentru Adi ar fi un pas înainte, deși multă lume ar spune «Nu, de ce se duce în campionatul Ungariei?». 

Marco Rossi s-a dus la Honved, în doi ani a reușit să câștige un campionat, apoi a luat echipa națională. Sunt sigur că dacă ar primi ofertă de la echipa națională, ar merge acolo. Depinde ce-și dorește”, a declarat Vasile Miriuță potrivit digisport.

Adrian Mutu, aproape de Kisvarda: „Mi-a plăcut tot ce am găsit aici!”

Adrian Mutu este favorit să preia postul de antrenor al celor de la Kisvarda, ocupanta locului secund în Ungaria. Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al formației maghiare, fostul selecționer U21 a recunoscut negocierile.

„Primul lucru pe care am vrut să îl văd a fost poziția ocupată de echipă în Ungaria. Mi-a plăcut ce am găsit aici. Totul este la locul lui, îmi place baza de pregătire. În ceea ce privește orașul, nu pare dintre cele mai mari, dar pentru cei care iubesc fotbalul nu contează acest detaliu”, a spus Mutu, pentru site-ul oficial al celor de la Kisvarda. 

Întrebat direct dacă s-ar vedea antrenor la Kisvarda, Mutu a fost clar: „Evident! Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Am purtat de niște discuții incipiente, ne-am transmis viziunile despre fotbal”.

VIDEO L-a sabotat Victor Pițurcă pe Adi Mutu să nu-l bată pe Gică Hagi? Concluzie în premieră: "Să le fie rușine!"

Citește alte știri de actualitate:

Un antrenor aflat pe val sare în apărarea arbitrilor: „Credeți că va fi mai bine cu VAR?”

Avertisment frontal pentru șefii de la Rapid: „Dacă-l dau afară pe Iosif, vor trage alături de Dinamo să nu retrogradeze”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  07 Decembrie 2021, 23:17

Stai acasă Mutule, am mai pierdut un dinamovist pe acolo. Știi că barurile din Ungaria pot fi periculoase, iertată fie-mi gluma proastă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează