FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - PANDURII 0-1

Miriuță nu capitulează după eșecul cu Pandurii: "Trebuie să ne calificăm în play-off"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 22:51

Vasile Miriuță s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi din meciul cu Pandurii. Antrenorul clujenilor speră ca echipa sa să-și îndeplinească obiectivul, clasarea pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat. 

"Toți ne-am fi dorit să câștigăm, din păcate am nu am reușit.  Am jucat slab. Am făcut o primă repriză slabă, ne-am mai revenit în repriza secundă, dar nu am putut face mai mult.

Golul primit în prima repriză a pecetluit soarta noastră. E o înfrângere dureroasă, dar mergem mai departe. Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta e obiectivul nostru. Ne așteaptă un meci foarte greu la Astra, sperăm să ne impunem", a declarat Miriuță la TV Dolce Sport.

"Era important să câștigăm, din păcate nu am reușit. Echipa nu a avut atitudine , golul lor a venit după o greșeală a noastră. Vom analiza unde s-a greșit"
Mario Camora

CFR Cluj a pierdut meciul din etapa a 17-a cu Pandurii, scor 0-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
948327571867742
Molnar Attila  •  30 Noiembrie 2016, 09:16

Cred ca jucatori, erau prea increzuti, dupa ce au castigat cu Dinamo.SE VEDE CA INCA NU AVEM ECHIPE PROFESIONISTE, CARE JOACA MAI CONSTANT, SI RESPECTA FIECARE ECHIPA, CA DE FAPT FIECARE ECHIPA ARE 11 JUCATORI.De si cu ARBITRUL CALUGAR STIAM CA VOM PIERDE.

ray51
ray51  •  29 Noiembrie 2016, 08:23

CFR este ultima echipa pe care o bate Pandurii !

232710900452959
Leopard Trek  •  29 Noiembrie 2016, 07:52

B-L-A-T de toata frumusestea !!!! Aia nici nu aveau echipa, s-au adunat care de unde erau, s-au prezentat si au castigat ! Mai usor cu BLATURILE, se aude dl. Muresan ??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează