FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Miriuță rămâne la Cluj încă un an » Contract prelungit pentru antrenorul de la CFR

Miriuţă a strâns 69 de meciuri în toate competiţiile pe banca ardelenilor în cele două mandate: 35 de victorii, 17 remize şi 17 înfrângeri
Miriuţă a strâns 69 de meciuri în toate competiţiile pe banca ardelenilor în cele două mandate: 35 de victorii, 17 remize şi 17 înfrângeri

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 00:00

Oficialii clubului i-au prelungit contractul lui Miriuță, iar Iuliu Mureșan a declarat că toate datoriile au fost plătite și clubul va ieși din insolvență.

CFR-ul a pierdut cu Steaua în primul meci din play-off, 0-2, însă cei din conducerea clubului văd în Vasile Miriuță tehnicianul perfect pentru echipă.

Antrenorul de 48 de ani a declarat la începutul acestui an că ar vrea să aibă un mandat lung la Cluj, să fie un " Ferguson al CFR-ului".

Pentru început, Vasile ar trebui să fie mulțumit: conducerea i-a prelungit pe încă un sezon contractul care în mod normal expira la finalul sezonului curent.

Veștile bune nu se opresc aici pentru fanii "ferovialilor". Clubul a ratat ieșirea din insolvență pe 10 martie, când cei de la Joma au cerut 500.000 de euro pentru nerespectarea contractului.

Potrivit lui Mureșan, problema a fost rezolvată, iar ieșirea din insolvență va avea loc pe 20 martie, când a fost programat un nou termen la Tribunalul Comercial Cluj.

"Amânarea a fost pentru o contestație depusă la nouă seara, am rezolvat și o să ieșim din insolvență. Nu ne încurcă nici vizavi de participarea în cupele europene în sezonul 2018-2019. Important e să ieșim până la 31 mai, dar noi ne-am fixat să ieșim până pe 31 martie. Dinamo a ieșit după, a primit licența în iulie, când a început campionatul. Câștigăm un an", a declarat Iuliu Mureșan la Digi.

4.02.2015este data la care CFR-ul a intrat în insolvență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  15 Martie 2017, 09:45

unzero barat alaturi de REGHEBLATin Blatiada *** pe unde a fost e bun la blaturi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează