FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță, somat să treacă peste conflictul cu Penedo: "E clar că așa trebuie să fie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 12:00

Fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, 43 de ani, e de părere că Vasile Miriuță trebuie să-l ierte pe Jaime Penedo, 36 de ani, pe care îl vede în continuare titular în poarta "câinilor". 

"Am văzut declaraţiile lui Penedo, am văzut că pare un tip serios, nu cred că cineva glumeşte sau minte în legătură cu sănătatea sa.

E clar că Penedo trebuie să fie în poarta lui Dinamo, pentru că a dat siguranţă, a făcut meciuri bune, e un portar de pe urma căruia Dinamo încasează nişte bani, pentru că merge la Campionatul Mondial.

Eu cred că Miriuţă e înţelept şi îl va reîntroduce în poarta echipei, pentru că merită. Asta nu înseamnă că ceilalţi portari ai lui dinamo nu sunt ok, dar el a fost titularu, el a fost numărul 1 până acum", a declarat Cristi Munteanu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
caminero
caminero  •  28 Ianuarie 2018, 22:38
Postat de fangigi pe 28 Ianuarie 2018, 19:45

Idiotfcsbist e pleonasm!:)))

Nu chiar, leii ăia auriți de la Palatul *** par să aibă un aer destul de inteligent, spre deosebire antropoidele dinăuntru ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  28 Ianuarie 2018, 19:45
Postat de salatini pe 28 Ianuarie 2018, 16:13

Idiotfcsbist pe tine de ce nu te baneaza gsp-ul!!??.... Lasa ca oricum multi de pe site care au fost banati in mod abuziv de gsp, dar în schimb v-a lasat pe voi gigiștiiidioți să scrieti numai mizerii despre oricine, vor face o plângere la CNA pentru modul mizerabil în care gsp gestionează IP-urile si userii ! .... Mai e puțin si aflăm multe! Nu veti scăpa ***!!

Idiotfcsbist e pleonasm!:)))

mannecken
mannecken  •  28 Ianuarie 2018, 16:38

Trebuia bagat în carantina la aeroport vreo doua saptamâni în perfuzii si analize anale zilnice.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează