FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fostul jucător de la CSU Craiova îi ia apărarea lui Mangia: „E un om impresionant”

Devis Mangia/ foto Imago Images
Devis Mangia/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 18:03 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 18:19

Mirko Pigliacelli, fostul portarul al Universității Craiova, i-a luat apărarea lui Devis Mangia, fostul său antrenor, după ce tehnicianul a fost acuzat de hărțuire sexuală în România și Malta.

Pigliacelli a lucrat cu Mangia la Craiova în sezonul 2018-2019 și îl laudă pe acesta, numindu-l un „om impresionant”. 

Mirko Pigliacelli îi ia apărarea lui Devis Mangia

„Eu nu am încredere deloc în ce s-a spus și ce a apărut. Pentru mine a fost un antrenor foarte mare pe care l-am avut și nu am încredere în ce se spune despre el și situația asta.

Eu cred că este un om impresionant, care își face datoria și are un respect mare față de club și jucători. Când am fost eu, nu a existat niciun fel de problemă”, a declarat portarul plecat în vară de la Craiova la Palermo, potrivit Fanatik.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, face acuzații șocante: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui

Citește și:

Asociația pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale explică ce trebuia să facă CSU Craiova în „cazul Mangia”: „Nu are capacitatea de a face o analiză corectă”

„Cazul Mangia”, analizat de un judecător, fost procuror: „Acest caz ar trebui să atragă atenția societății asupra breșelor legislative”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  05 Noiembrie 2022, 19:17

Daca zice Mirko, asa e...

gigimarga2
gigimarga2  •  05 Noiembrie 2022, 19:07

Deh măi Mirko e greu sa -ti imaginezi ca exista homosexuali, lesbiele, hermafroditi, sado masochisti si alti . Problema e ca tu stai cam prost cu imaginatia.si cu altele, de pilda cu caracterul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează