FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Mişcări de trupe pe litoral

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Ultima săptămînă a fost agitată la malul mării. În privinţa plecărilor de la Farul, clubul constănţean a transferat doi jucători importanţi către alte cluburi din liga I. Astfel, Dinu Todoran a semnat cu Unirea Urziceni, de luni antrenîndu-se în cantonamentul de la Braşov sub comanda lui Dan Petrescu. Răzvan Stanca, portarul Farului, împrumutat sezonul trecut la Dacia Mioveni, a părăsit si el "corabia" şi a semnat cu Pandurii.

La capitolul sosiri la Farul se află Tibor Moldovan, care a revenit la echipă după ce sezonul trecut a fost împrumutat în prima ligă maghiară. Moldovan s-a alăturat ca nou-venit celorlalţi doi jucători transferaţi în inter- sezon Lucian Pîrvu (U. Craiova) şi Roberto Iancu (FC. Naţional). În ultimele zile, s-a vehiculat numele sîrbului Dejan Rusmir de la Ceahlăul, ca un posibil transfer pentru Farul.

Deocamdată, negocierile au ajuns intr-un punct mort, dat fiind si faptul că jucătorul este încă în Serbia: "Patronii celor două echipe păreau la un moment dat că s-au înteles, dar nu avem nici o certitudine. Pînă nu văd negru pe alb contractul semnat nu pot să fiu sigur că Rusmir va semna cu noi.", a declarat preşedintele Farului, Constantin Gache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close