LIGA 1    •   MERCATO

Mişcări de trupe pe litoral

Articol de — Ionuţ Coman Joi, 19 Iunie 2008Ultima săptămînă a fost agitată la malul mării. În privinţa plecărilor de la Farul, clubul constănţean a transferat doi jucători importanţi către alte cluburi din liga I. Astfel, Dinu Todoran a semnat cu Unirea Urziceni, de luni antrenîndu-se în cantonamentul de la Braşov sub comanda lui Dan Petrescu. Răzvan Stanca, portarul Farului, împrumutat sezonul trecut la Dacia Mioveni, a părăsit si el "corabia" şi a semnat cu Pandurii.

La capitolul sosiri la Farul se află Tibor Moldovan, care a revenit la echipă după ce sezonul trecut a fost împrumutat în prima ligă maghiară. Moldovan s-a alăturat ca nou-venit celorlalţi doi jucători transferaţi în inter- sezon Lucian Pîrvu (U. Craiova) şi Roberto Iancu (FC. Naţional). În ultimele zile, s-a vehiculat numele sîrbului Dejan Rusmir de la Ceahlăul, ca un posibil transfer pentru Farul.

Deocamdată, negocierile au ajuns intr-un punct mort, dat fiind si faptul că jucătorul este încă în Serbia: "Patronii celor două echipe păreau la un moment dat că s-au înteles, dar nu avem nici o certitudine. Pînă nu văd negru pe alb contractul semnat nu pot să fiu sigur că Rusmir va semna cu noi.", a declarat preşedintele Farului, Constantin Gache.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Fotbal, Amical • ProX

România U21 - Belgia U21

19:15
Baschet M • Digi 4

Darussafaka Istanbul - Olimpia Milan

21:00
Handbal M • Digi 3

Wacker Thun - Orlen Wisla Plock

21:00
Baschet M • Digi 4

Olympiacos Piraeus - Fenerbahce Istanbul

Program TV complet