FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 3 IUNIE, 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Misimovici a fost de două ori pe Giuleşti: "E infernal, publicul pune mare presiune!" :S

Zvjezdan Misimovici, în duel cu Ovidiu Herea (Rapid)
Zvjezdan Misimovici, în duel cu Ovidiu Herea (Rapid)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 19:05

Fost jucător la Nurnberg şi Wolfsburg, bosniacul Zvjezdan Misimovici, a mai jucat de două ori pe stadionul Giuleşti, de fiecare dată cu echipa de club. Acesta a venit la Bucureşti pentru meciurile de Europa League pe care Nurnberg şi Wolfsburg le-a jucat, în anii precedenţi, împotriva Rapidului. Prefaţînd meciul dintre Bosnia şi România, mijlocaşul Haris Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv) a declarat că, pentru a pleca neînvinsă de la Bucureşti, naţionala Bosniei-Herţegovina trebuie să nu primească gol în primele 20 de minute ale partidei cu România din preliminariile Euro-2012.

"Cred că cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem la meciul cu România este să trecem cu bine de primele 20 de minute, adică să nu luăm gol. Românii vor ataca din start şi vor încerca să înscrie repede. Dacă depăşim acest şoc de start, şansele noastre cresc", a spus Medunjanin în presa locală, conform Mediafax.

EL ŞTIE CE E PE GIULEŞTI   ;)
Mijlocaşul Zvjezdan Misimovici ( Dinamo Moscova) a afirmat că este obişnuit cu presiunea creată de spectatorii care vin la stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

"Ne aşteaptă o atmosferă infernală la Bucureşti. Am jucat de două ori acolo contra Rapidului şi, într-adevăr, publicul pune mare presiune pe adversari. Nu ştiu dacă ne ajunge un punct la Bucureşti, depinde de multe lucruri. Chiar şi înainte de meciul de la Zenica spuneau că e ultima lor şansă.

Asta se repetă şi acum, poate fi un mod de motivare al lor. Sincer, nu mă interesează ce spun ei, tot ce vrem este să luăm trei puncte dacă se poate. Vor fi mai ofensivi ca la Zenica, dar trebuie să le ţinem jocul sub control. Absenţele lui Chivu şi Goian vor reduce din forţa României, dar nu trebuie să fim relaxaţi", a precizat şi Misimovici.

Bosniacul a plecat însă mereu mulţumit de pe Giuleşti, obţinînd calificarea în faza superioară atît în tricoul lui Nurnberg, cît şi reprezentînd Wolfsburg.

România întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012. Meciul este transmis în direct de TVR 1.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
simohayha
simohayha  •  02 Iunie 2011, 14:28

Hai Romania!

simohayha
simohayha  •  02 Iunie 2011, 14:27
Postat de aldan pe 02 Iunie 2011, 01:21

"Simo"..., tu chiar pari bantuit(a) de "tropotul" glasului rotilor de tren! iiiiiii...haaaaaa... ha, ha, ha......ha,ha...ha!

Dupa replica ta inteligenta si documentata cred ca esti principalul furnizor (sub acoperire) de pene pentru rotile amintite."tropotul" glasului rotilor de tren! Crezi ca s-a turnat vreun serial "Salvati de ghilimele"? Pleonasm asa oribil , frizand idiotenia, rar am mai intalnit! Ce sa mai vorbesc de nechezatul tau din final...multe tigle ti-au cazut de pe casa...

aldan
aldan  •  02 Iunie 2011, 01:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"Simo"..., tu chiar pari bantuit(a) de "tropotul" glasului rotilor de tren! iiiiiii...haaaaaa... ha, ha, ha......ha,ha...ha!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează