FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mister Penalty la derby » Haţegan va conduce meciul dintre Rapid şi Dinamo

Haţegan a mai fost delegat în acest sezon de trei ori la Rapid şi de două ori la Dinamo.
Haţegan a mai fost delegat în acest sezon de trei ori la Rapid şi de două ori la Dinamo.

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 11:38

Ovidiu Haţegan, care va conduce meciul de diseară, arată rapid punctul cu var de la 11 metri. Ambele echipe au frisoane cînd aud de numele arădeanului.

Ovidiu Haţegan este în proporţie de 99,9 % arbitrul derby-ului din Grant. Arădeanul a mai condus în 5 ocazii pe Rapid şi pe Dinamo în actualul sezon. Întîmplător, "centralul", cel mai bine plasat arbitru român în Europa, i-a fluierat pe giuleşteni numai acasă, iar pe "cîini" doar în deplasare. Parcurgînd istoricul partidelor respective, se observă că a acordat rapid cîteva penalty-uri, iar ambele grupări l-au contestat.

Faze-cheie
Pentru Rapid a arătat de două ori punctul de la 11 metri: cu Braşovul (1-1) şi cu Ceahlăul (1-2), elevii lui Răzvan Lucescu înscriind de fiecare dată. La fel a procedat şi cu "stegarii", iar aceştia au egalat de la punctul cu var. A dictat un penalty contestat şi împotriva lui Dinamo, cu Pandurii (2-2), din care Pintilii a egalat.

La meciul Rapid - Braşov i s-a reproşat că i-a acordat doar cartonaş galben lui Bruno Madeira, după ce acesta l-a trimis în cîrje acasă pe Deac, că l-a eliminat pe Bozovici prea uşor şi a dictat penaltyul din care "stegarii" au egalat. La partida dinamoviştilor de la Tîrgu Jiu a fost contestat vehement de ambele formaţii, întrucît l-a eliminat prea uşor pe Voiculeţ (67), l-a iertat pe Kone în două rînduri de "roşu" şi a acordat eronat penaltyul din care Pintilii a egalat, preferînd să meargă pe mîna asistentului Şovre, iar Borcea a declarat la final: "Nu-l acuz pe «central», dar arbitrajul colegului său a fost de rahat".

Are două remize în derby
Haţegan a mai condus în două rînduri întîlnirea dintre Rapid şi Dinamo, ambele în campionat, în ediţia 2009-2010. Ambele remize: 1-1 în Ştefan cel Mare, 2-2 în Giuleşti. În retur, roş-albii l-au contestat public după meci, Cornel Dinu acuzîndu-l că n-a acordat un penalty la Moţi şi că nu trebuia să-l elimine pe Pulhac în minutul 42.

"Haţegan, alături de Balaj şi de Kovacs, este în solda CFR-ului din Cluj" (Adrian Porumboiu, în urmă cu două săptămîni)

Meciurile celor două formaţii arbitrate de Haţegan în ediţia 2011-2012
Rapid - Vaslui 3-0
Rapid - Braşov 1-1
Rapid - Ceahlăul 1-2
Astra - Dinamo 0-0
Pandurii - Dinamo 2-2

ECHIPE PROBABILE:

RAPID
Aşezare: 4-3-3
D. Coman -  V. Creţu,  M. Antonio,  Oros, Bozovici - Teixeira, Alexa, Herea - Deac, Pancu, Surdu
Antrenor: Răzvan Lucescu
Absenţi: Rui Duarte, N. Grigore (accidentaţi)

DINAMO
Aşezare: 4-4-2
Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Scarlatache, Pulhac - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Absenţi: Moţi (suspendat), C. Matei (accidentat)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
d3ll
d3ll  •  01 Aprilie 2012, 16:23

avem un fotbal de tot rahatu, dar arbitrajele sunt de toata jena, conducatorii Ce FuRa investesc si in arbitri nu doar in fotbalistii altor echipe cazu OTELU din GALATI (o rusine de campioana), oare e bine sa castigi campionate furate cu toate mijloacele posibile si lipsite de onoare sau sa pierzi cu fruntea sus si cu constiinta impacata ca ai facut tot posibilu dar mai mult de atat nu ai putut. eu unu prefer sa pierd 100 de campionate si sa castig unu pe bune de cat sa castig 1000 prin furaciune

valah.stelist
valah.stelist  •  01 Aprilie 2012, 14:08
Postat de badeadorian pe 01 Aprilie 2012, 14:07

1-0 no comment .

0-2 !

badeadorian
badeadorian  •  01 Aprilie 2012, 14:07

1-0 no comment .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează