FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 4-0

Mistrati, reacție după ratarea sezonului: „Mi-a venit să plâng. A fost stânjenitor” + Dan Petrescu: „Abia la TV mi-am dat seama ce s-a întâmplat”

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2022 14:29 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 14:45

Danezul Vito Hammershøj-Mistrati (30 de ani) a marcat cu Voluntari (4-0) primul gol de la transferul la CFR Cluj, cu o execuție superbă de la marginea careului. Cu câteva minute înainte, ratase cu poarta goală.

În minutul 72, la 2-0 pentru campioană, Mistrati a preluat mingea la 7 metri de poarta goală, ușor lateral stânga, dar a șutat pe lângă. 

Mistrati, reacție după ratarea sezonului: „Mi-a venit să plâng. A fost stânjenitor” + Dan Petrescu: „Abia la TV mi-am dat seama ce s-a întâmplat”
Mistrati are mingea la picior și poarta goală în față, dar șutează pe lângă

„A fost ceva foarte emoțional pentru mine. Aproape că am izbucnit în plâns când am ratat acea ocazie. A fost și VAR în același timp, și puteam vedea cum toată lumea se uită la mine. A fost stânjenitor, dar, din fericire, am ținut capul sus și am continuat să muncesc. În cele din urmă am înscris un gol frumos, probabil unul dintre cele mai importante din cariera mea”, a mărturisit fostul căpitan al lui Randers.

Mistrati a avut un start neconvingător în tricoul lui CFR, la prima lui experiență ca jucător în străinătate. O accidentare l-a făcut să piardă meciuri importante.

„Am traversat o perioadă foarte grea. N-am fost accidentat niciodată în cariera mea. Am început bine, am jucat în Armenia, apoi m-am accidentat. Ești nou la un club, vrei să arăți de ce ești în stare și să oferi ceva, dar nu o poți face fiindcă ești accidentat. Mai e și adaptarea într-o țară nouă, dar mă bucur că sunt la Cluj, un oraș drăguț unde mă simt bine. Am fost însă foarte trist cât timp n-am putut juca din cauza accidentării. Sper să joc un rol important pentru CFR în Conference League”, a mai spus jucătorul de 30 de ani.

Desfigurat! FOTO-ȘOC din ambulanță: cum arată Cristi Manea, după faza care i-a îngrozit pe spectatorii din Gruia
CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 4-0
Desfigurat! FOTO-ȘOC din ambulanță: cum arată Cristi Manea, după faza care i-a îngrozit pe spectatorii din Gruia

Dan Petrescu: „Știți cum e la CFR, FCSB și Craiova? Vine un jucător, nu dă gol, gata, îl dăm afară!”

Dan Petrescu e bucuros că se poate baza în sfârșit pe mijlocașul danez. 

„Nu mi-a venit să cred la ratarea aceea. Am revăzut faza la televizor și am înțeles de ce: i-a sărit mingea exact când a vrut să lovească. Deci are scuze, altfel nu înțelegeam cum poți rata de acolo. Pentru moralul lui e fantastic că a marcat. S-a accidentat la spate și era cu moralul jos. A dat apoi un gol cum noi n-am mai dat demult, șut excelent de la distanță. 

M-aș fi bucurat și pentru Jefte să dea al doilea gol. Știți cum e la CFR, FCSB sau Craiova? Vine un jucător, nu dă gol, gata, îl dăm afară. Eu am calmitate, știu cine e bun, dar lumea, conducerea fanii o țin cu ăla nu e bun, ăla e prost, bagă-l pe altul... De ce n-aveți încredere în antrenorul care e de 5 ani aici? A făcut și el ceva bun, nu? Credeți că bag pe cineva care nu e bun?”, a întrebat Petrescu.

Așa e la cluburile mari. Vedeți și la FCSB câți jucători vin și pleacă mereu. Joacă Rața 3 minute, nu e bine. În opinia mea nu se face așa fotbalul, dar asta e realitatea la noi
- Dan Petrescu

Citește și alte știri despre CFR: 

OFICIAL Varga răspunde pe măsură mutărilor lui Becali! » Supertransfer anunțat de CFR Cluj, din Ligue 1! Ofertat recent din Premier League

EXCLUSIV Desfigurat! FOTO-ȘOC din ambulanță: cum arată Cristi Manea, după faza care i-a îngrozit pe spectatorii din Gruia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează