FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mitea poate reveni la Dinamo: "Nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbal" » Ar fi un transfer bun pentru cîini?

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 12:43

Nicolae Mitea nu a mai jucat de peste un an fotbal, dar poate reveni din nou în Liga 1. Fostul dinamovist chiar a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a explicat că ar vrea să-şi găsească o echipă.

Acum, la cîteva zile distanţă, a venit rîndul lui Cornel Ţălnar să susţină că fostul jucător de la Ajax ar putea reveni în Ştefan cel Mare: "Nu cred că şi-a spus ultimul cuvînt în fotbal, dar să lase viaţa nocturnă şi păsăretul!"

Mitea are 27 de ani şi ultima oară a evoluat pentru Petrolul, dar s-a certat cu Răchită, antrenorul de atunci, şi a plecat după doar 3 luni de pregătire cu echipa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
rauleacvlad
rauleacvlad  •  13 Noiembrie 2012, 01:42

pacat de tine bai Nicule la ce talent ai....!

reddogsv
reddogsv  •  12 Noiembrie 2012, 08:38
Postat de xzx pe 11 Noiembrie 2012, 13:12

Cel mai tare ''''TRANSFER'''care va fi facut in aceasta iarna de catre actionarii nostri)))) Alaturi de '''MARELE ANTRENOR TALNAR'''' Dinamo va face performanta)))))))))))))))) Sunt curios de cine este impresariat Mitea???)))

De Tonciu! De cine altcineva? Dupa cum joaca alt impresar mai de calibru nu putea gasi! Pacat de talentul lui, numai ca asta nu-si va da seama niciodata ca a gresit! E retardat saracu'!

davidog05
davidog05  •  11 Noiembrie 2012, 21:46

îmi pare rău tare de mitea..era un talent, și l=o mai avea, dar săracu e prost, e redus mintal, e minus habens.. cred că ați avut ocazia să-l auzi vreodată vorbind, e jalnic.. unde nu-i cap, vai de labe..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează