FOTBAL  »  LIGA 1  »  MIZĂ URIAŞĂ

Mitică vrea arbitrii

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

La presiunea unor preşedinţi de club, Dragomir vrea să ia delegările brigăzilor din mîna lui Lupescu, propunînd să se aleagă varianta tragerii la sorţi. Cu 10 zile înainte de reluarea campionatului, LPF declanşează un război total spre a prelua imediat delegările de arbitri, sector de care, în prima parte a sezonului, s-a ocupat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Miza uriaşă pusă în joc, participarea directă în grupele Champions League şi bonusurile financiare de ordinul milioanelor de euro, i-a determinat pe anumiţi preşedinţi să apese pe butoane pentru a încerca să preia controlul segmentului de "fluieraşi". Bossul Ligii, Dumitru Dragomir, le-a solicitat tuturor şefilor de club din Liga I să-şi exprime în scris punctul de vedere, dacă ar vrea ca operaţiunea să rămînă în continuare la "Kaiser" sau să se treacă la tragerea la sorţi!
"Nu-s băiat prost!"
"Domn'e, eu nu-s băiat prost, că altfel adormeam în Gara de Nord cînd am ajuns prima dată în Bucureşti! La ultima Adunare Generală, la care au fost prezenţi şi Sandu, şi Lupescu, preşedinţii şi-au manifestat dorinţa ca, din retur, delegările să nu le mai facă o persoană, ci să apelăm la tragere! Le-am cerut acum să-mi dea pe hîrtie această treabă, pe care, personal, aş alege-o şi eu! Nu pentru că n-am încredere în Lupescu, e şi el om!, ci fiindcă astfel se înlătură orice discuţii", a explicat Dragomir.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (30)
 •  15 Februarie 2008, 00:42

arbitri ! cu un singur "i"!

 •  14 Februarie 2008, 22:26

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux.to/?r=thomas_angelo (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  14 Februarie 2008, 22:06

Arbitri straini la meciurile candidatelor la titlu!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează