FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu a plîns la telefon

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2009 00:00

Intrat în direct la emisiunea Fanatik Show, Adrian Mititelu s-a certat cu şeful CCA, Vasile Avram, căruia i-a cerut insistent demisia. "Îţi baţi joc de noi, lasă-ne! Credeam că e ceva de capul tău, dar m-am înşelat, eşti un om de doi lei! Ai fost un tuşier de duzină, care făcea numai nenorociri", a tunat Mititelu, care pe parcursul intervenţiei s-a enervat atît de rău, încît a izbucnit în lacrimi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  05 Martie 2011, 10:48

vezi ca castigi cupa campionilor europeni nu te lasa dar nu mai critica atata pe orcine

stresul_tau
stresul_tau  •  29 Septembrie 2009, 16:34

deh mititelule...cine te-a pus a semnazi petitia ..cu arbitrii straini pt a-l schimba pe huzu?..asa meritam...ca prostia se plateste.cum vrei sa te arbitreze arbitrii romani cand tu ai cerut arbitrii straini?

fliscone
fliscone  •  29 Septembrie 2009, 15:12

Mititelu e un sentimental, un copil cu faţă de ucigaş în serie. Nu poţi să îl ignori. E un personaj haios dar şi tragic în acelaşi timp.:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close