FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Comparație între Compagno și Bauza, după transferul atacantului la FCSB: „E diferență mare între ei. El e cel mai bun din România”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a făcut o comparație între Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul ofensiv al oltenilor, și Andrea Compagno (26 de ani), atacantul vândut de juveți la FCSB/ foto Facebook @FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a făcut o comparație între Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul ofensiv al oltenilor, și Andrea Compagno (26 de ani), atacantul vândut de juveți la FCSB/ foto Facebook @FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 12:11 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 13:04

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a făcut o comparație între Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul ofensiv al oltenilor, și Andrea Compagno (26 de ani), atacantul vândut de juveți la FCSB.

Mititelu l-a lăudat pe Compagno și consideră că FCSB îl va vinde pentru o sumă mult mai mare decât cea plătită, de 1,5 milioane de euro. Cu toate acestea, patronul Craiovei e de părere că Bauza este un fotbalist mult mai bun.

Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”
FCU CRAIOVA
Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”

Mititelu face comparație între Bauza și Compagno

„Locul lui Compagno e greu de luat. Unde să îi găsesc înlocuitor? Dacă ar fi așa simplu, FCSB nu mai dădea 1,5 milioane și găsea altul. Noi am fost aproape de a aduce un golgeter din Serbia, dar a primit o ofertă mult mai bună din Spania și a plecat acolo. 

L-am găsit pe Compagno printr-un impresar italian care locuiește în Londra. Ne-a prezentat mai mulți jucători și i-am adus pe Compagno și Bauza.

L-am văzut pe Compagno, mi-a plăcut, i-am făcut contract. Eu sunt convins că FCSB îl va vinde pe cel puțin 4 milioane de euro în maxim 1 an. E un băiat foarte serios. A avut o evoluție puțin mai romantică, a crescut singur de la 16 ani. A avut noroc să se dezvolte la noi. Va juca la un nivel mare, la o echipă bună din Europa. 

Lipsa lui Bauza se simte, am dezvoltat jocul cu el în teren. E cel mai bun din România, de departe. E interes mare, dar nu poate să ajungă acolo (n.r. - la FCSB). El are valoare mult mai mare. Diferența dintre Compagno și Bauza e mare”, a declarat Adrian Mititelu la Pro Arena.

VIDEO Andrea Compagno:„ 90% din timp mă gândesc la fotbal” + Ce mesaje i-au transmis suporterii Craiovei

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Rotaru îi face toate poftele lui Mirel Rădoi: ofertă pentru jucătorul care a impresionat în acest sezon! Luptă cu un club din Spania pentru semnătura lui

Adrian Mititelu nu înțelege decizia VAR de golul lui Sidibe cu Sepsi: „Mi se pare că a atins cu mâna. Nu pot să fiu ipocrit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alexiosas
alexiosas  •  31 August 2022, 14:23
Postat de cristhebest70 pe 31 August 2022, 13:14

Imi place Compagno si cred ca Becali a facut o alegere buna, iar FC *** a pierdut ce avea mai bun. Bafta Compagno sa ajungi cel mai bun atacant din Romania si sa prinzi transferul mult dorit in Italia!

mai stiu unu care zicea ca Tsoumou ala o sa ajunga la Barca dupa transferul la Berceni

CraioveanuM
CraioveanuM  •  31 August 2022, 14:22

Compagno la ora actuală nu are rival în campionatul nostru pe postul său. Pentru Fcsb el este un real căștig.

magic4ever
magic4ever  •  31 August 2022, 13:46

Fcsb a dat 1,5 mil pe Compagno PENTRU CA NU STIE BECALI ALTI FOTBALISTI IN AFARA DE CEI DIN LIGA 1 si nu vrea sa aduca jucatori necunoscuti de el....daca astea sunt limitele lui si a avut un moft cu Compagno nu insemna ca valoreaza banii astia italianul...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close