FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Craiova e prima opţiune a lui Piţurcă" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Patronul Universităţii Craiova crede că Victor Piţurcă preferă să preia banca tehnică a juveţilor în această vară.

"Eu am spus că Piţurcă este o variantă pentru noi. Nu pot spune mai multe să nu mă hazardez. Vom vedea într-o săptămână. Este vorba de buget, să facem nişte calcule.

Eu zic că prima opţiune a lui Piţurcă, este Universitatea. Aşa cred eu. Există şanse să fie antrenorul Universităţii Craiova", a declarat Adrian Mititelu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  24 Mai 2010, 01:00

Domnule Mititelu fa tot ce se poate si adul cit mai repede pe piti el te inpaca cu suporteri care dupa 5 sau 6 etape iti vor scanda numele de bucurie 2 il va lustrui bine pe costea care la anu va fi steaua ta norocoasa ca va costa 7,8 milioane 3 ai sanse la titlu care daca vrea Dumnezeu cu piti il luam si iti aduce 15 mil euro.Dai ori ce si adul.

 •  23 Mai 2010, 13:28

sa se duca invartidu-se ... ce performante a avut piturca ca antrenor ?:)) mare sula de antrenor:))

blasfemie
blasfemie  •  23 Mai 2010, 12:13

adu-l ba odata,fa rost de bani,da-te peste cap,numai adu-l pe Piti antrenor.....ti-ai spala multe pacate daca l-ai numi antrenor,ne-am bate pt primele 3-4 locuri sezonul viitor 100%...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează