FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Craiova nu a avut niciodată un atacant precum Costea! Nici măcar Oblemenco"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova, a vorbit despre situaţia echipei sale.

"La suporteri reali, adevăraţi, nu simpatizanţi, Craiova e pe locul 2 în România", a început Mititelu. "Supărarea după meciul cu Dinamo este mare. Cînd ai 3-0 şi nu reuşeşti să cîştige, e greu. Cu Dinamo e cel mai important meci pentru mine".

În ceea ce priveşte lupta la titlu, pe care Craiova o poate arbitra în meciul pe care îl dispută împotriva Stelei sîmbătă, Mititelu a declarat: "Nu vom juca cu echipa a II-a. E mîndria noastră, onoarea noastră să batem Steaua. Sînt 100% sigur că nu avem nicio intervenţie la echipă, am şi discutat cu băieţii". Referitor la lipsa lui Dorel Stoica, Mititelu a precizat: "Dorel Stoica e cel care ne ghidează tinerii din apărare. Găman e un fundaş foarte talentat, dar altfel va fi jocul Stelei împotriva lui Găman, faţă de Dorel Stoica".

În finalul intervenţiei sale prin telefon la televiziunea sportro, Mititelu a vorbit şi despre "bijuteria coroanei", Florin Costea. "Echipa pe care o avem nu stă numai în Florin Costea. Sincer, nu cred că el poate ajuta prea mult echipa naţională. Merită să meargă în vestiar, să simtă gustul cum se spune şi să intre în atmosfera lotului. El nu are preţ, fiindcă nu e de vînzare. Noi vrem o echipă puternică. Craiova nu a avut niciodată atacant precum Costea! Nici măcar Oblemenco!", a încheiat Mititelu.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (24)
 •  25 Aprilie 2008, 10:35

costea e un jucator bun...dar nici chiar asa. bateti steaua si atat fara alta gargara. fortza craiova

 •  25 Aprilie 2008, 02:04

Hai dati-va-n spume de frustrati, toti aveti onoare si mandrie cand e vorba sa bateti Steaua, in rest, mandrie zero in alte meciuri, zero barat in Europa (cand va fi, peste 10 ani)

 •  25 Aprilie 2008, 01:14

pentru noi OBLEMENCO e un ZEU. Costea doar un copil talentat pe care l iubim. inima noastra e OBLEMENCO. nimeni nu are dreptul sa l compare. de la EL Craiova a deschis ochii. Dumnezeu sa l odihneasca. Oriunde iubirea noastra il va ajunge.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează