FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA REACŢIONEAZĂ

Mititelu la Radio GSP: "Judecătoria Sectorului 2 a fost o mama bună pentru FRF, acum o să le fie greu să mai ascundă unele lucruri!"

Adrian Mititelu crede că Mircea Sandu va plăti pentru greşelile făcute la FRF
Adrian Mititelu crede că Mircea Sandu va plăti pentru greşelile făcute la FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 16:09

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a intervenit la Radio GSP unde a ţinut să precizeze încă o dată că membrii Federaţiei Române de Fotbal, dar şi ai Ligii Profesioniste au încălcat grav legea după ce au decis dezafilierea Universităţii Craiova. Primul nume vizat rămîne Mircea Sandu!

"Oamenii de la FRF şi de la LPF au făcut o conferinţă seacă, n-au răspuns la nimic din ce trebuia. Mă aşteptam să prezinte ceva concret, au venit cu nişte aiureli, iar în faţa unei instante de judecată nu i-ar băga nimeni în seamă! Ei s-au abătut de la subiect total şi-au vorbit numai tîmpenii. Ei se iau după un jurist care a venit cu un extras de pe un portal, care sînt nişte lucruri informative. Nu-i mai crede nimeni! Orice motiv ar aduce ai nu era cazul să dezafilieze Craiova.

FRF persiflează legea, iar eu sînt numai o redută în calea lor. Ei au vrut să fie stat în stat, să bage totul sub talpa lor. Legea pentru ei o povară! Prin multe decizii ale lor se încalcă legea şi nu puteau să mai pună totul sub papuc. Infracţiunea făcută de ei va fi pedepsită de lege! Judecătoria Sectorului 2 a fost o mama bună pentru Federaţie, acum o să le fie greu să mai ascundă astfel de lucruri", a punctat Mititelu la Radio GSP.

"E o chestiune de săptămîni pînă cînd cei care au greşit vor plăti! Mircea Sandu e principalul vinovat"
Adrian Mititelu, finanţator U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dorutzu74
dorutzu74  •  10 Octombrie 2011, 18:25
Postat de leefiingtunk pe 10 Octombrie 2011, 17:02

sa se faca dreptate-tg. muresul, vasluiul si dinamo in B, sa se respecte regulamentele spotive!

Eu nu credeam ca mai sunt persoane atat de....Da' ce voiai prietene de la Porumboiu? Sa-l felicite pe Avram ca l-a furat? Incearca sa-ti pui neuronul la treaba!

axl41
axl41  •  10 Octombrie 2011, 17:39

Si pana la urma care e problema ca sunt mai multe societati care sprijina Stiinta. Ce mare catastrofa este daca societatea X sau societatea Y a luat banii cuveniti din drepturile TV? Nu au ajuns tot la Mititelu acei bani? Pana acum cand Mititelu a bagat peste 30 de milioane in fotbal s-a uitat cineva de pe care din societati au venit acei bani? Ce este mai important? 1 milion din dreturile TV sau 30 de milioane din conturile lui Mititelu?

leefiingtunk
leefiingtunk  •  10 Octombrie 2011, 17:02

sa se faca dreptate-tg. muresul, vasluiul si dinamo in B, sa se respecte regulamentele spotive!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează