FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Nu eu l-am turnat pe Solomon, deşi ştiu multe lucruri despre el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Patronul Universităţii susţine că nu are nici o legătură cu ancheta demarată de DNA în privinţa primarului Craiovei.

"Nu l-am reclamat eu pe Solomon la DNA, pentru că la simpla reclamaţie a unui om nu pot cei de acolo să reţină pe cineva. În acest dosar de la Pitesti, eu sunt martor la "căratul apei".

El a încercat să distorsioneze aceasta problemă de imagine a lui, pentru că nu a fost chemat la DNA, ci a fost luat de poliţişti, după ce i s-a făcut şi o percheziţie.

Solomon, împreună cu viceprimarul sînt bănuiţi că ar fi luat mită de la Penescu, iar într-o discuţie a mea cu Cornel eu mă plîngeam că nu pot obţine autorizaţia de construcţie, iar el îmi spunea: 'Lasă că rezolvi, că eu am dat şi am făcut...'

Dacă am făcut eu plîngerea, se poate verifica, sînt lucruri publice, însă dacă aş vrea să fac o plîngere împotriva lui Solomon aş putea, pentru că ştiu mai multe lucruri, dar n-am vrut să fac reclamaţii şi nici nu o să fac.

Cornel Penescu, fiind urmărit de ani de zile, a avut tangenţe cu mai multe persoane, inclusiv cu Solomon, iar discuţia dintre mine şi el datează de acum patru ani, cînd el nici măcar nu era în fotbal. Cornel a căzut  conjunctural şi cu fotbalul", a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
otelarul_123
otelarul_123  •  04 Martie 2010, 22:44

Numai pentru declaratia asta ar fi trebuit ca acest individ sa fie cercetat in cazul primarului Craiovei ... daca sunt probe de ce nu sunt folosite ? de frica unor mafioti precum Solomon ?

 •  04 Martie 2010, 18:32

eeee dac nu era curat Mititelu.avea multi ani de ispasit,asa ca il felicit.

 •  04 Martie 2010, 07:30

Daca l-a turnat Mititelu pe Solomon bine a facut pt ca nu este corect sa bagi o gramada de bani intr-o echipa si sa ti se puna bete in roate mereu pt ca nul-ai uns pe primar sau pt ca el avea alte planuri pt ehipa cu Netoiu. Lovitura este dura pt suporterii din Banie care se obisnuisera sa-l injure pe cel care i-a scos din B si erau pupincuristii lui Solomon.Rusine voua fani din Cetate sunteti cea mai jalnica galerie din fotbal.Cred ca nu la Caracal s-a rasturnat carul ci in curtea galeriei din

Vezi toate comentariile (10)
Comentează