FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA-GAZ METAN 1-2

Mititelu: "Nu puteam mai mult azi, Gaz Metan a fost mai bună"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Patronul Universităţii Craiova admite superioritatea trupei lui Pustai şi spune că vina nu îi aparţine tehnicianului olandez Mark Wotte.

"Au fost mai buni ca noi, ne-au marcat două goluri. Nu am putut mai mult azi. E o înfrîngere foarte grea, dar nu se termină campionatul aici. Sper să ne redresăm din punct de vedere moral.

Atmosfera a fost foarte frumoasă, iar gazonul foarte bun. Nu m-a dezamăgit nici un jucător. Wotte şi-a făcut treaba, nu e el de vină. Am luat două goluri foarte uşor. Am încredere că în următoarele 3-4 etape vom urca în clasament", a declarat Adrian Mititelu la Premium Liga pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  28 Februarie 2010, 09:40

Asta al nostru saracu' nu vrea decit sa vorbeasca si el la televizor... Pierde, cistiga lui ii e totuna.... A strins in vietisoara asta a lui atitea frustrari incit e dispus sa distruga echipa, numai sa fie si el bagat in seama... Cit despre panaramele care intra pe teren....e pierdere de timp sa mai zici ceva....

 •  28 Februarie 2010, 05:57

Din momentul de fatza personal nu voi mai privi niciun meci al echipei lui Mititelu. Echipa asta se exprima pe teren direct proportional cu inteligenta patronului. Am ramas mut de uimire dupa ce am auzit ce aberatii a putut sa spuna dupa meci la GSPTV. Se minunau si aia din studio. In fine.... iata parerea mea despre asa zisa echipa: Prepelita = zero barat: numai pase gresite (nu degeaba e chior, ca asa umbla vorba), nu stie sa dribleze, e paralel cu sutul la poarta. Are 3 ani aici si nu a arat

pelikanita
pelikanita  •  27 Februarie 2010, 23:17

cu asa nume de patron,asa echipa avem

Vezi toate comentariile (35)
Comentează