FOTBAL  »  Superliga  »  MITITELU A FĂCUT APEL LA DECIZIA FRF DE A DEZAFILIA CRAIOVA

Mititelu prezintă DOVADA: "Dragomir şi Şvaiţer n-au semnat dezafilierea. Restul au semnat condica de prezenţă"

Conform acuzatiilor lui Adrian Mititelu, dezafilierea Craiovei nu a fost semnata de nimeni. In imaginea de mai sus, membri ar fi semnat doar pentru prezenţă +1   FOTO
Conform acuzatiilor lui Adrian Mititelu, dezafilierea Craiovei nu a fost semnata de nimeni. In imaginea de mai sus, membri ar fi semnat doar pentru prezenţă

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 19:27

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a ameninţat din nou că îşi va lua revanşa împotriva deciziei CEx de a dezafilia "echipa Olteniei", spunînd că e la un pas să obţină dreptatea dorită.

"I-am prins! Nu există o decizie de excludere a Universităţii Craiova! Nici un membru al CEx nu a mai vrut să semneze procesul verbal de şedinţă, pîna la urma au semnat 9, dar tot lipsesc trei semnături! Una e şedinta CEx, al cărei proces verbal e semnat de 9 şi nesemnat de trei, Avram, Dragomir şi Svaiter, alta este decizia de excludere a Universităţii Craiova care nu a fost semnată de nici un membru al CEx!

Decizia de excludere e nesemnată şi acum, deci e nulitate absolută. Procesul verbal al Adunării Generale e semnat de 9 persoane din 12, dar nu e semnată decizia de excludere. Am fost condamnaţi fără sentinţă. Craiova e acum Timişoara 17 decembrie 1989! O să le dau mesaj , m-au subestimat, au zis că sînt incapabil, dar sînt buturuga mică şi răul pe care l-au făcut familiei mele şi Universităţii Craiova nu-l pot îndrepta niciodată!.

Sînt chestiuni de care nu m-au avertizat, nu am fost somat. L-au păcălit pe cei din comitet, au semnat şi după aceea au dactilografiat şi altceva sub numele lor. Tot ce s-a hotărit în ziua aia la comisie este imunitate absolută. Nu este valabil!

Gigi Becali a făcut un fel de şedinţă de stabor, îmi face preţul la fotbalişti, cînd în momentul în care am avut nevoie nu a zis nimic. Eu ies învingător acum, că am avut puterea să lupt, , a spus Adrian Mititelu în direct la Fanatik Show, pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
cata_buc
cata_buc  •  09 Octombrie 2011, 09:09
Postat de constantinovici pe 07 Octombrie 2011, 11:48

Daca ati citi hartia cu atentie, ati observa ca in josul ei scrie clar: cei care semneaza sunt de acord cu decizia FRF din data de 20 iulie. Prin urmare, decizia e semnata si dezafiliera valabila.

si cati au semnate maestre ?????? tu vezi ????? deci daca nu au semnat nu sunt de acord ???????? ia zi??? aici e pb ca aceasta hartie nu a fost semnata iar un act care nu e semnat ce valoare juridica crezi ca are ????????????

zadkiel
zadkiel  •  07 Octombrie 2011, 12:00
Postat de constantinovici pe 07 Octombrie 2011, 11:48

Daca ati citi hartia cu atentie, ati observa ca in josul ei scrie clar: cei care semneaza sunt de acord cu decizia FRF din data de 20 iulie. Prin urmare, decizia e semnata si dezafiliera valabila.

Un 'rapidist' mascat, un postac al mafiei Corleone&Nasul, are doua postari la activ. Mars javra ca rapidistii inteleg cel mai profund cum functioneaza mafia voastra! Jegosule, Rapidul a fost ani de zile retrogradata si era pe traseul A-B-A-B-A si tot erau cea mai mare galerie din tara asta, desi jucau la matineu,cum de-ti permiti sa te ascunzi dupa avatarul lor? Mars unealta a lui Mircea Sandu si Mitica Dragomir! Mare noroc aveti ca oltenii nu sunt uniti si nu stiu sa faca un miting de macar 200.000 de fani! Daca era Steaua dezafiliata va inchideam si va incendiam in sediul FRF naparcilor! SANDU=Hosni Mubarak DRAGOMIR=Muammar Gaddafi

zadkiel
zadkiel  •  07 Octombrie 2011, 11:55
Postat de eugen.76 pe 07 Octombrie 2011, 10:16

va rog sa lasati un comment la clipul asta cu echipa mea de suflet,multumesc frumos!!!.. ://www.youtube.com/watch?v=cebkATuq_8Y

Iesi dracului oltene la un miting in Banie daca vrei sa faci ceva pt Stiinta si termina cu filmulete pt onanisiti si mesaje de ajutor catre Basescu! Olteni resemnati si fara coloana vertebrala nu faceti acum nimic pt echipa voastra! Numai un retard ignorant uita cand Craiova era in B si nu avea un ban in cont, ca prostul de Mititelul a venit cu banii de acasa in timp ce marilor glorii o frecau pe la TV! La miting oltene nu cu filmulete pt onanisti!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează