FOTBAL  »  Superliga  »  FRF ŞI LPF LA DNA

Mititelu: "Problema nu e dacă Sandu rămîne la FRF, ci cîţi ani de puşcărie primeşte"

Mititelu este sigur:
Mititelu este sigur: "Nu se pune problema ca Sandu să rămînă la FRF, ci cîţi ani de puşcărie primeşte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 15:47

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este convins de turnura pe care o va lua ancheta DNA în "cazul Craiova" şi crede că Mircea Sandu va ajunge în spatele gratiilor.

"Cunoaştem în acest moment acuzaţiile oficiale ale procurorilor pentru că au fost prezenţi şi avocaţii clubului Craiova. Se va face dreptate pentru Universitatea şi întreg fotbalul românesc. Au făcut mult rău echipei, am pierdut toţi jucătorii, au trecut de mult 30 de zile şi nu se mai pot întoarce la Craiova.

După infracţiunile astea se pune problema cîţi ani de puşcărie va primi Mircea Sandu, nu dacă va mai rămîne în fruntea FRF!", a declarat Adrian Mititelu la sportro.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal va ajunge la DNA vineri, după ce astăzi au fost interogaţi alţi membri ai Comisiei Executive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
real09
real09  •  27 Octombrie 2011, 11:23

nu mai conteaza cat a gresit sau cat de corupt este mititelu. ceea ce conteaza este ca acest taran sau brutar cum a fost numit moare de gat cu acesti monstrii pe care toata lumea pana in acest moment ii credea invincibili. asa ca mai lasati-ma cu cat de corupt sau de necivilizat este mititelu. spuneti merci ca mai exista oameni ca el care sa va aduca fotbalul inapoi

mircea33
mircea33  •  27 Octombrie 2011, 09:11

Ai f f f mare dreptate petrusm!

antalmihai
antalmihai  •  26 Octombrie 2011, 19:16

yesssssssssssssssssssssssssssssssssssss !pe ei pe mama lor !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează