FOTBAL  »  Superliga  »  FANATIK SHOW

Mititelu: "Sîmbătă veţi vedea fotbalişti şi impresari cu cătuşe la mîini!"

adrian mititelu
adrian mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a făcut o nouă declaraţie bombă! În direct la Fanatik Show, pe DigiSport, olteanul a declarat că ultima etapă va aduce şi primii fotbalişti cu cătuşe.

 

"După arbitrii cu cătuşe, după etapa de sîmbătă să vă aşteptaţi la nişte bombe incredibile. Veţi vedea pentru prima oară în România jucători şi impresari cu cătuşe. Mă bucur că autoriăţile iau aceste măsuri", a afirmat Mititelu. Conducătorul Craiovei a lăsat senzaţia că se refera mai ales la meciul Unirea Alba Iulia-Pandurii, prima echipă deja retrogradată, iar gorjenii cu speranţe că într-un anumit context ar putea scăpa de drumul spre ligaB.

"Staţi liniştiţi. Veţi fi martori la o grămadă de lucruri incredibile după ce se va încheia campionatul", a mai spus Mititelu la Fanatik.

Universitatea Craiova, 33 de puncte, se află pe locul 14, ultimul neretrogradabil, şi joacă la Severin meciul cu Oţelul. Echipa Pandurii are 31 de puncte, se află pe locul 15, urmată de Poli Iaşi, cu acelaşi număr de puncte. Iaşiul întîlneşte acasă pe Unirea Urziceni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
 •  21 Mai 2010, 01:46

Dupa ce l-ai dat in gat pe Penescu ti-a venit si tie randul.Divizia B e tot mai aproape.Te vom vedea in tribuna la Avantul Prabusirea,dimineata pe racoare....poate chiar la Mioveni......la racoare!!!!

ucv1948
ucv1948  •  21 Mai 2010, 00:50

la declaratii esti campion mondial...... pff

 •  20 Mai 2010, 23:59

ehe mititelule.... asta iti trebuie dupa cel mai evident blat din liga 1.... Craiova - CFR !!! iti urez retrogradare placuta jegule !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează