FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Miu si Daniel Tudor patroni la UTA?

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2007 00:00

Fundasul Iulian Miu s-a oferit sa finanteze clubul cu un milion de euro, dorindu-l asociat pe portarul Daniel Tudor

Situatia ramine incordata la UTA, desi joi se parea ca lucrurile se indreapta spre o rezolvare a conflictului dintre cei doi finantatori, Nicolae Bara si Sandu Ion. Ultimul s-a declarat de acord sa plece si a propus un protocol, in care stipula ca, daca echipa retrogradeaza, sa incaseze doua milioane de euro.

Ieri, vicepresedintele a plecat insa din tara, iar actul e lovit de nulitate, neavind nici o semnatura! "Fie pleaca el, fie plec eu. Numai sa semneze ceva, sa ia o decizie! Sa spuna ca preia el si atunci eu plec. Sau sa demisioneze! Poate rezolvam lucrurile luni, cind revine", a declarat Bara, ajuns la capatul rabdarii. El a avertizat: "Daca nu o facem, vom fi neprogramati, pentru ca nimeni nu va plati datoria fata de CFR. Apoi, Doamne fereste, se va ajunge la a doua neprogramare si la retrogradare. Trebuie sa rupem pisica".

O propunere neasteptata a venit din partea fundasului Iulian Miu. "Pun un milion de euro, mai pui tu unul si preluam echipa", i-a spus acesta portarului Daniel Tudor, care a cerut termen de gindire. Varianta e agreata si de presedintele Bara, insa numai intr-o formula de organizare noua, o alta societate pe actiuni.

Iulian Miu si Daniel Tudor sint tentati sa devina actionari la UTA / Foto: Raed Krishan


"De ce sa nu-l primesc pe Iulian Miu? Poate sa vina la club in cadrul societatii pe actiuni. In alta forma de asociere, nu mai bag bani"
Nicolae Bara, presedinte UTA

Nu revine
Desi l-ar readuce pe Marius Lacatus la UTA, presedintele Nicolae Bara a marturisit ieri ca fostul antrenor nu mai vrea sa revina la Arad. "Cind stii ca oricind poti sa fii lucrat de jucatori si dupa ce treci printr-un scandal cum este actualul, nu-ti mai arde sa revii. A trecut prin momente incredibile la Arad", a spus Nicolae Bara. Pentru moment nu s-a stabilit cine va fi succesorul lui Lacatus pe banca "Batrinei Doamne".

Asigurari
Fostul secund al lui Marius Lacatus, Roland Nagy, va conduce echipa azi, in meciul cu Ceahlaul. "Tactic, nu vor fi schimbari majore. Am fost tot timpul alaturi de echipa si stiu ce s-a intimplat. Spiritul echipei a avut de suferit, aici e problema noastra. Trebuie sa cistigam si atunci va fi bine, apele se vor limpezi", a spus Nagy, care a mai antrenat o singura echipa ca principal, pe Tricotaje Ineu, in liga a II-a, cu trei ani in urma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează