FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

MM a publicat o conversație cu Șumudică! Antrenorul Astrei a replicat: "A învățat ceva la închisoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 11:55

Conflictul iscat între Șumudică și MM Stoica la finalul meciului dintre Steaua și Astra, scor 1-0, nu s-a stins nici astăzi, deși partida s-a jucat duminică.

update 15:45

Marius Șumudică a revenit cu o nouă reacție pentru GSP.ro după ce în jurul orei 14:00 a avut un discurs calm legat de postarea lui Mihai Stoica: "Cât a stat la închisoare a învățat ceva, să dea în primire. Că acolo asta se învață. Oricum, e periculos dacă are memoria telefonului mare, că cine știe ce mai apare, ce a mai păstrat! Poate mai are ceva și cu nea Jean Pădureanu sau cu Bucșaru".

UPDATE 14:00

Mihai Stoica a reacționat la spusele lui Marius Șumudică cu un print-screen din data de 6 mai în care antrenorul Astrei își cerea scuze în fața directorului sportiv al Stelei (foto mai jos).

Contactat telefonic de GSP.ro, Șumudică a replicat în felul următor: "Consider că n-a arătat nimic cu acea imagine. Mesajele alea sunt din mai, când l-am făcut eu pușcăriaș pe la televizor și i-am zis că s-a îmbrăcat în dungi. De aceea mi-am cerut atunci scuze. E greu să fii la pușcărie, vă dați seama! Dar nu pot accepta acum să aud de la el că a sărit de pe bancă să aplaneze conflictul (n.r. de la meciul dintre Steaua și Astra)". 

Al doilea mesaj e primit pe 27 mai, imediat după emisiunea la care directorul sportiv al Stelei a fost invitat la Digisport.

mihai stoica

Primul episod. Șumudică: "Steaua a adus bodyguarzi și mi-a agresat antrenorul de portari!"

Marius Șumudică a continuat riposta la adresa Stelei și a lui Mihai Stoica. Antrenorul Astrei a afirmat că, pe lângă bodyguarzii firmei de pază, Steaua a avut și bodyguarzi personali imediat lângă banca echipei. Iar aceștia l-ar fi agresat pe antrenorul de portari al grupării giurgiuvene.

"Erau niște bodyguarzi pe margine, nu intru în detalii. Acei bodyguarzi ne-au lovit oamenii de pe banca de rezerve. Nu e posibil să-ți pui bodyguarzi lângă banca ta. Bodyguarzi care sunt prietenii tăi. E deranjant să faci așa ceva. Antrenorul cu portarii a fost împins pe culoarul spre vestiare de acești bodyguarzi. E jenant.

Fotbalul n-are nevoie de așa ceva. Am putea și noi să organizăm meciul la Giurgiu și să facem așa ceva, dar nu o facem. Nu ne pretăm la așa ceva. Ca să înțelegeți, pe lângă bodyguarzii de la firma de pază erau și alții care erau prietenii unora de pe banca Stelei. La Giurgiu îmi aduc și eu niște oameni din Giulești și îi pun bodyguarzi", a declarat Marius Șumudică la Digisport.

Despre MM:

"«Eu am vrut doar să aplanez», spune el, ce băiat bun (n.r. referitor la Mihai Stoica)! Când erai cu mâna în gâtul lui Lovin cum mai era? Ieri unii dădeau declarații pe la DNA și acum fac pe băieții buni" Marius Șumudică

Astra face parte din Grupa E, alături de Viktoria Plzen, AS Roma și Austria Viena. Giurgiuvenii vor juca joi, de la ora 20:00, împotriva Austrei Viena, pe Arena Națională. Meciul va fi în direct pe Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (139)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  15 Septembrie 2016, 01:05
Postat de steaua1986forever pe 14 Septembrie 2016, 19:12

"E o placere sa te uiti la un om care cunoaste fenomenul"....Deci TIlica dupa ce ca e prost, mai e si fara caracter.Ma rog, pentru mine nu era ceva nou, e ceva ce stiam de multi ani. La tv il injura, in particular e umil si isi cere scuze. Mentalitate de ....stiti voi ce...La fel cum il injura pe "seful" lui MM si in interval de cateva ore se imprumuta de niste bani la el ca sa joace la cazinou. Cam la fel e si Banii Coman. Sa va povesteasca rapidistii cum l-au prins pe Banii Coman fix in fata casei din Pipera a unui anumit patron al "adversarilor" cand lua "imprumut" fix inainte de meciul direct. Si sa va povesteasca si ce i-au facut lui Banii Coman. Ce ziceti?

Incepe sa devina interesant. Povesteste-ne mai multe cum "imprumuta" jiji pe jucatorii echipelor adverse chiar inainte de meciurile directe!

eugeniustin
eugeniustin  •  14 Septembrie 2016, 23:49
Postat de observator_federal pe 14 Septembrie 2016, 20:24

Mai degraba poti spune caReghe era zero in fotbal fara Gigi! Astra nu a luat titlul datorita unui singur meci! Coltescu a anulat pe buna dreptate macar doua dintre "golurile" de care FCSBistii isi amintesc mereu cand vor sa mascheze nereusitele unui sezon "salvat" prin caatigarea frauduloasa a cupei adeplast...

Hahahahhahahaha

nicse
nicse  •  14 Septembrie 2016, 23:18
Postat de dl.axinte pe 14 Septembrie 2016, 22:39

...sumudica...esti o rusine si ca om si ca antrenor...BLATISTULE....

dl Axinte...esti cumva Lutu ? eu il suspectez de imbecilitate cronica..este singurul care ar putea scrie ca tine... In alta ordine de idei, MM, Sumudica, gigi, giovani...niste nulitati care au otravit fotbalul..da, da...impreuna cu Borcea, Netoiu, Badea...

Vezi toate comentariile (139)
Comentează
Close