FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, atacat din toate părţile: "Nu l-a vrut pe Reghecampf la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 11:51

Fostul jucător al Stelei şi antrenor al Petrolului, Valeriu Răchită, îl atacă din nou pe Mihai Stoica, despre care spune că nu face absolut nimic la Steaua.

"Ce face MM la Steaua? Cunoştinţe fotbalistice am văzut că nu are, putere de decizie nu, nu înţeleg ce face. El pentru Steaua doar vorbeşte la televizor şi creează numai scandaluri.

El ce face, îl aduce pe Tatu. MM se dă frate cu Reghecampf la Steaua, dar nu l-a vrut acolo. Teia Sponte l-a adus pe Reghe la club.

El nu a ajuns la Steaua ce e acum pentru ceea ce face, ci pentru că a ştiut să se bage pe sub pielea patronului. Îşi atribuie meritele patronului, antrenorului şi jucătorilor, cînd el de fapt nu face nimic.

I-aţi văzut pe Argăseală sau pe Teia Sponte să zică ceva, deşi ei chiar fac multe pentru Steaua", a spus Valeriu Răchită la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (108)
fonduri
fonduri  •  24 Octombrie 2013, 14:22

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

dihorul
dihorul  •  25 Septembrie 2013, 18:00
Postat de legendavisinie pe 25 Septembrie 2013, 12:48

Saptamana viitoare romanii vora avea un nou prilej de bucurie: urmeaza umilinta britanica a echipei care a becalizat fotbalul romanesc.

Sa vezi atunci scandaluri. Memelusei o sa ii cada OB-ul din dos! Jiji de nervi va sparge tot in celula, pana si propria rozeta; pentru asta va apela la Vasile, iubaretul celulei. Prodanca va iesi pe centura, ca in vremurile bune, si va lasa urme adanci cu dintii pe obiectul muncii (sarmanii TIR-isti). Reghe va acuza echipa nationala, ii tine jucatorii la barbut si saorme, antrenament marca Piturca... O sa fie macel!

andrei_30
andrei_30  •  25 Septembrie 2013, 17:50
Postat de sevilla_1986 pe 25 Septembrie 2013, 17:43

Bouleano, cind porti ochelari de cal nu vezi decit...derapajele! Hai sictir!

Inca un puzoi care e viteaz in spatele tastaturii.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează