FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-0

MM despre Tatu: "E al doilea golgeter al echipei, la el problema e că a jucat pe mai multe posturi"

Leandro Tatu a ratat o ocazie imensă la Vaslui
Leandro Tatu a ratat o ocazie imensă la Vaslui

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 17:32

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, cel care l-a adus pe brazilianul Tatu la gruparea "roş-albastră", a vorbit despre realizările atacantului în acest început de sezon. CITEŞTE AICI DESPRE RATĂRILE MONUMENTALE ALE LUI TATU!

"Tatu este al doilea golgeter al echipei. A scos şi două penalty-uri care în mod normal trebuiau transformate. A fost golgeter la echipa la care jucase înainte să vină la Steaua. La el, problema este că a jucat pe mai multe posturi. Nu e uşor acest lucru cînd eşti atacant", a spus Mihai Stoica la televiziunea sportro.

Stoica a vorbit şi despre şansele Stelei la titlu. Cititorii GSP.RO cred că Steaua iese din lupta pentru titlu dacă Dinamo bate Ceahlăul

"N-a trecut nici o treime din campionat, e devreme să vorbim acum despre lupta la titlu. Nici măcar la sfîrşitul turului nu se poate vorbi de aşa ceva. La sfîrşitului 2007-2008 CFR avea 11 puncte în faţa Stelei şi "roş-albaştrii" au revenit, iar cu două etape înainte de finalul sezonului se aflau pe primul loc.

În ultima etapă au fost meciuri stricate de arbitri, vicieri de rezultat. Sperăm să nu se mai întîmple asemenea lucruri cu Ion Crăciunescu la conducerea CCA, pentru ca lucrurile să se decidă pe teren", a mai spus Mihai Stoica.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lardin
lardin  •  17 Octombrie 2011, 21:40

poate sa controleze balonul 2 zile la rand, degeaba, daca atunci cand ai poarta in fata o trimiti in peluza. si nu e o exceptie, e mai mereu. sunt echipe mari care joaca la anihilarea jocului adversarului si au 1-2 ocazii pe meci, dar au atacanti care dau gol din acea ocazie. la noi......

neko00
neko00  •  17 Octombrie 2011, 20:13
Postat de ockiu pe 17 Octombrie 2011, 17:47

"in amicale" as adauga eu ... si problema lui e ca s-a apucat de fotbal si nu de altceva la care chiar se pricepe - la fotbal nu se pricepe.

Cred ca te uiti la alt sport. Nu exista jucator in Liga I cu controlul balonului ca al lui Tatu. Ca rateaza e alta, e acelasi care a dat goluri mult mai dificile, asta e o problema de concentrare.

ockiu
ockiu  •  17 Octombrie 2011, 17:47

"in amicale" as adauga eu ... si problema lui e ca s-a apucat de fotbal si nu de altceva la care chiar se pricepe - la fotbal nu se pricepe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează