FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM dezvăluie dialogul pe care l-a avut cu Cioinac » Fotbalistul celor de la Iași ar fi mințit

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 18:11

Mihai Stoica, 52 de ani, a explicat ce a discutat cu Ionuț Cioinac, 27 de ani, fotbalistul ieșenilor eliminat aseară în partida câștigată de FCSB cu CSM Poli Iași, scor 1-0.

După ce a fost eliminat în minutul 69, Cioinac a rămas pe tunel preț de câteva minute, perioadă în care a purtat un dialog cu cei prezenți pe banca lui FCSB, explicat acum de MM.

"Cioinac a fost eliminat, da? Era în tunel cu Bădic şi mi-a zis: «Cum vi se pare o asemenea eliminare?». Era nervos. I-am zis: «Probabil pentru că nu l-a eliminat pe Mendes în prima repriză te-a eliminat acum pe tine».

Cum poate să spună că i-am zis asta la pauză, dacă noi am vorbit abia atunci când el era deja eliminat? El n-a înţeles ce am spus eu.

După meci a fost ofiţerul nostru de presă la el şi i-a zis: «Eşti nebun? Cum poţi să spui că Meme a zis de tine, când el a zis că Mendes trebuia să fie eliminat în prima repriză?». Cioinac a spus atunci că poate n-a înţeles el bine", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

"La pauză, MM Stoica mi-a zis că arbitrul trebuia să mă elimine din prima repriză și că în a doua repriză sigur voi fi eliminat"
Ionut Cioinac, Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
147259629210475
Valentin Onea  •  03 Aprilie 2018, 12:50

Eu il cred mai degraba pe Cionac, decit pe acest puscarias, asta care minte si cind respira - vezi declaratiile de acum citiva ani. Parca asa sunau : " decit sa mai lucrez cu becali, mai bine traiesc intr-o cutie de carton ". Va mai aduceti aminte ?.......asa a zis atunci cind a sustinut conferinta aceea de presa pe trotuarul de dincolo de palatul lui gigi.

craiovenis
craiovenis  •  03 Aprilie 2018, 12:16

E bine ca nu l-a confundat cu un spectator, ca ii tragea vreo doua , puscariasul!

169060557063831
Stefan Anghel  •  03 Aprilie 2018, 00:07

aloooo...se aude ??? toata ziua buna ziua folbal,folbal si iar folbal....mai munceste cineva in tomania ??? faceti fabrici si uzine,nu stadioane....cum zicea americanii in anii 60 "meka peace,not war"

Vezi toate comentariile (49)
Comentează