FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM i-a scandalizat pe spanioli! » O afirmaţie făcută de managerul Stelei despre Jordi Roura a tulburat apele în Spania

Jordi Roura este interimarul lui Tito Vilanova
Jordi Roura este interimarul lui Tito Vilanova

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 16:28

Ziarul iberic Sport a scris despre ”ignorantul Mihai Stoica”, referindu-se la o apreciere a lui MM despre antrenorul Roura, de la Barcelona: ”Are faţă de bovină!”

Marti Perarnau, un editorialist spaniol, scrie în ziarul Sport despre reacţia pe care Mihai Stoica a avut-o faţă de Jordi Roura, antrenorul Barcelonei. "Voi l-aţi văzut pe Roura ăsta? Scuzaţi-mă, dar are o faţă de bovină. Ce ar putea să le transmită unor jucători incredibili? Nimic. Asta e marea problemă a Barcelonei!", comentase Mihai Stoica la DigiSport într-o emisiune din jurul partidei pe care catalanii au pierdut-o cu Milan, 0-2, în Champions League. Spaniolii au obţinut calificarea după ce au cîştigat returul cu 4-0.

Jurnalistul iberic, al cărui comentariu a fost redat pe site-ul tikitaka.ro, e uimit de interpretarea lui MM: "Cum era de imaginat în aceste vremuri în care ni se pare greşit tot, gesturile lui Roura nu au estompat animalul pe care îl purtăm în interiorul nostru şi interimatul său a fost interpretat ca o slăbiciune, chipul său, insultat grosolan de acel ignorant care nu ştie ce zice sau nu ştie ce să zică, numit Mihai Stoica. Iar activitatea lui Roura a fost dispreţuită cu uşurinţa caracteristică acestui secol".

Roura n-a fost unica "victimă" a lui MM dintre antrenorii de supertop. Managerul Stelei i-a desfiinţat din studioul DigiSport şi pe Roberto Mancini, managerul lui Machester City, pentru prestaţiile "cetăţenilor" din acest sezon al Ligii Campionilor, şi pe Alex Ferguson în urma eşecului lui United din returul cu Real Madrid, tot din Champions.

13 puncte are Barcelona lui Roura peste Real Madrid după 28 de etape din Primera. Jordi e interimar din cauza problemelor de sănătate ale lui Vilanova, "principalul" cu care catalanii au început sezonul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (89)
davidvila
davidvila  •  26 Martie 2013, 11:12

si a facut treba omu ,meme chiar a zbicito de data asta,asta e caracteru!!!!!!

mihaienache
mihaienache  •  26 Martie 2013, 06:22
Postat de vedetaro pe 26 Martie 2013, 00:20

cine e Mihai Stoica?

e fetita lu jiji il pune capra pt ceva maruntis:))

mihaienache
mihaienache  •  26 Martie 2013, 06:21

analfabetul asta abereaza si cand doarme inainte de infrangerea cu milan zicea ca barca nu are cum sa piarda...un aberant care uita promisiunile facute fata de jiji vizavi de cutia de carton...tare m-as bucura daca ar cadea la parnaie in urma celebrului proces...sa-l faca hotii la p0p0net ca prea este obraznic:))

Vezi toate comentariile (89)
Comentează