FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM îi răspunde lui Martinovici: "Se credea mai bun decît Chiricheş şi Szukala. Să dezvolte subiectul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 10:06

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, i-a răspuns lui Novak Martinovici care îl făcuse pe acesta un om fals. Oficialul roş-albaştrilor spune că fostul fundaş al echipei sale ar trebui să dea mai multe detalii cu privire la acest subiect.

"Daca într-adevar are o problemă, ar trebui sa dezvolte subiectul, ca să ştiu şi eu. Sînt pregătit să primesc sfaturi şi de la jucători, nu numai de la persoane mai în vîrstă decît mine", a spus Mihai Stoica la DolceSport.

MM spune că în toată cariera sa nu a mai întîlnit un jucător care să vorbească într-un asemenea fel despre el, dar este pregătit să accepte unele sfaturi.

"În 21 de ani de carieră, nu am avut nici un jucător care să aibă un astfel de discurs. Domnul Martinovici ar trebui să dea nişte detalii. El se consideră jucător mai bun decît rivalii lui pe post. Îi urez succes unde va semna.

Eu îi reproşez doar că nu a vrut să joace cu FC Copenhaga şi a ales să ne lase descoperiţi într-un meci decisiv pentru calificarea în primavara europeană", a mai spus managerul general al Stelei.

Citeşte şi: Martinovici îl face praf pe MM: "E un om de nimic" » Mesaj emoţionant pentru fanii Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
neeko
neeko  •  19 Ianuarie 2013, 16:42

Martinovici va avea mereu respectul meu . Nu trebuie sa fii 1 mare fotbalist ca sa ai CARACTER !!!

pophki
pophki  •  19 Ianuarie 2013, 13:41

cine il mai baga pe gunoiul asta de MM in seama!?...cand a zis Martinovici ca ÉU sant Sarb adevarat´,a spus multe si sant sigur ca va da multe magarii pe fatza despre gunoaiele din conducere!...multi,multi jucatori au distrus aceasta specie de gunoi din conducere.

alpin
alpin  •  19 Ianuarie 2013, 13:27
Postat de ticbis pe 19 Ianuarie 2013, 12:31

* Chiajna - Steaua: 0-2 (gol Martinovici) * Steaua - Ceahlaul: 1-0 (gol Martinovici) * Ekranas - Steaua: 0-1 (gol Martinovici) * Astra - Steaua: 3-4 (gol Martinovici) * Brasov - Steaua: 1-2 (gol Martinovici) * Steaua - U. Cluj: 1-0 (gol Martinovici) Pai cate meciuri castigate si cate puncte a obtinut Steaua de pe urma lui Martinovici? Dar de pe urma lui Chiriches, Sukala sau Gardos?

Se pare ca nu ai vazut marele lor meci cu Stuttgat, de la Bucuresti. Au fost geniali. Nemtii i-au apreciat enorm.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează