FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM îl "corectează" pe Reghe: "Gigi decide la Steaua, nu noi!" » Ce spune despre transferuri

Stefan Nikolici
Stefan Nikolici

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 20:16

Mihai Stoica a vorbit despre ultimele noutăţi de la Steaua, despre decizia clubului vasluian de a nu-l mai lăsa pe Wesley să plece, dar şi despre relaţia dintre el şi antrenor.

"Dacă a căzut Wesley, caut altceva pentru el. Cu Nikolici am rezolvat. Va continua cu noi, e subiect închis. Eu voi veni cu propunerile, vorbim cu Reghe şi prezentăm propunerile patronului. Pretenţiile sînt mari. Ne trebuie un jucător de mare valoare. Bugetul este nelimitat, în momentul cînd Gigi îşi pune ceva în cap, de regulă realizează. Ultimele două transferuri, Chipciu şi Chiricheş, şi-au justificat interesul", a declarat Mihai Stoica la DigiSport.

"Relaţia mea cu Reghecampf este mai mult decît una foarte bună. Am colaborat foarte bine. La echipă nu decid eu, nu decide Reghe, Gigi Becali decide. Nu va mai exista "am greşit", "iertaţi-mă" şi altele. Metodele cu care vin Reghe sînt altele, pt că pretenţiile sînt altele. Nikolici va continua cu noi, e subiect închis", a spus acesta la "Fanatik Show".

Citeşte şi: Reghecampf nu se teme că Gigi se va implica la echipă: "Eu sînt şeful, am mînă liberă de la patron!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
biancorossi
biancorossi  •  02 Iunie 2012, 13:07

wow Mhe Mhe stie ! ...))) app cand v-o trage jijel o kopita nu va mai opriti pana la Ecuator......)))

w1nk
w1nk  •  24 Mai 2012, 12:39
Postat de max_24 pe 24 Mai 2012, 08:17

bine zis :)))) , MIMI = SLUGA , Daca si Reghe o ia pe urmele lui Mimi , e clara treaba , Vaslui nu o sa aiba rivali la titlu anul asta . vom fi noi, Vasluiul , si Albitrii :))

Man, dar cine-i Albitrii asta ?

max_24
max_24  •  24 Mai 2012, 08:22
Postat de neko00 pe 23 Mai 2012, 23:25

Acelasi Becali care i-a cumparat pe Chipciu si Pirvulescu cu aproape 1 milion de fiecare nu avea bani pentru Kapetanos? Tu gandesti cand scrii ceva?

Daca crezi ca tu gandesti mai mult , ia zi-mi si mie ... Chiar crezi ca in Romania, este ehipa potenta financiar incat sa anunte "buget nelimitat " ?????? Si mai este si treaba ca Steaua cauta jucatori care sa accepte salarii ffff mici . PAI iti vinbe tie un jucator ca Adailton sau Weslei , etc , pe 150.000 pe an ??????

Vezi toate comentariile (23)
Comentează