FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM: ”Iliev a ţinut post negru! Impresionant!”. Acum doi ani îl acuza de blat cu CFR!

Valentin Iliev
Valentin Iliev

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 13:59

Bulgarul a postit vineri şi sîmbătă, de Paşte, a jucat în victoria cu Oţelul, deşi avea şi probleme medicale. Managerul e uimit de comportamentul apărătorului despre care în 2010 credea că a provocat intenţionat un penalty care a ajutat Clujul să cîştige campionatul.

"Vă spun în premieră: Iliev a ţinut post negru în Vinerea Mare şi sâmbătă seara a avut meci. N-a mîncat şi n-a băut nimic până la 12 noaptea şi a fost unul dintre cei mai buni la antrenamente!". Mihai Stoica a povestit la DigiSport cum s-a sacrificat stoperul bulgar respectînd şi religia, şi meciul cu Oţelul, în care el a jucat bine, iar Steaua a cîştigat cu 2-1.

Dar Iliev, fotbalistul de care MM e încîntat acum, i s-a părut suspect managerului în urmă cu doi ani. Stoica lucra atunci la Unirea Urziceni, aflată în luptă cu CFR pentru titlul de campioană. În antepenultima etapă, Clujul a bătut-o pe Universitatea Craiova la Severin, 3-2, revenind pe finalul jocului inclusiv cu un gol marcat dintr-un penalty pe care l-a provocat Iliev.

Managerul Unirii l-a învinovăţit pe Valentin în 2010: "Întrebaţi-l pe acel bulgar de la Craiova cum a luat CFR campionatul! Şi întrebaţi-i şi pe fotbaliştii pe care Clujul îi are împrumutaţi la Internaţional!". Viera şi Emmanuel Kone erau jucătorii cedaţi din Ardeal în Argeş şi dintre ei, primul greşise şi el în meciul cu trupa vişinie, care avea să devină campioană.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
uitaroh
uitaroh  •  19 Aprilie 2012, 19:24

Sincer, mi se pare ca ati "creat" deja mult prea mult in jurul lui MM, voi cei de la gsp. Nu va inteleg frustrarea, de ce loviti atat in acest om??? Chiar e singurul care mai si greseste??? Sunteti chiar atat de complexati??? Devine ca subiectul obsesiei USL-ului cu Traian Basescu care este in tot. La fel tindeti sa ajungeti si dvoastra. Va rog opriti-va!!! Dati dovada de profesionalism nu de "haita". Multumesc si sper sa nu-mi publicati acest comentariu.

ion.rapidistu
ion.rapidistu  •  19 Aprilie 2012, 18:45

mimi e suspect de "bulan"...impresionant! te asteptam cu drag in Giulesti sa-ti luam familia...

icedemon
icedemon  •  19 Aprilie 2012, 15:33
Postat de 1907cfr pe 19 Aprilie 2012, 14:21

na fost blat. daca te ei dupa astia si cfr-otelul a fost blat.

esti un ungur prost.....mars inapoi in mongolia

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close