FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

MM și Dică rezolvaseră problema fundașului central, dar Gigi Becali a stricat tot în direct la TV: "Sunt fraier și nu-mi țin gura" » Cine e fotbalistul și ce șanse de reușită mai are mutarea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 22:13

Gigi Becali a anunțat că FCSB l-a luat pentru 300.000 de euro pe Bogdan Planici, care evoluează la Vojvodina.

Stoperul de 1.91 m este cotat la 600.000 de euro, dar transferul ar putea pica din cauza faptului că Gigi Becali a anunțat mutarea, iar impresarul nu va mai putea scoate o hârtie din club pentru această sumă.

"Am cumpărat un sârb de 25 de ani de la echipa de pe locul 3 din Serbia. Dică și MM l-au studiat ult. Eu nu l-am văzut, oricum chiar dacă mi-l arată, nu mă pricep la fundași centrali", a zis Becali la TV Sport ro.

După intervenția de la televiziunea citată, Gigi Becali a recunoscut la TV Digi Sport că a greșit.

"MM și Dică s-au focusat pe el, vrem să-l luăm. Dar vedeți? S-a complicat situația. E o mare virtute să poți să taci din gură. Dar eu sunt fraier și vorbesc aiurea. Acum că am vorbit s-ar putea să-mi ceară un milion.

Și s-ar putea să nu-l luăm pentru că nu mi-am închis gura. MM mi-a zis că-l luăm pe 300.000, dar nu mi-a zis că nu e rezolvată. Dacă sârbii nu află până mâine și apucă să-i dea hârtia, îl luăm.

Pentru că văd că-l vrea Steaua vor cere un milion, sunt convins de asta. Era supărat foc MM. Mi-a zis că-mi bat joc de munca lui. Asta e, ce să fac acum. O să-i dau un bonus lui MM pentru că e munca lui. Dar eu pe jucătorul ăla nu dau mai mult de 300.000", a zis Becali la TV Digi Sport.

Fotbalistul a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
bakunin
bakunin  •  13 Iulie 2017, 10:08
Postat de vicol_vali pe 13 Iulie 2017, 07:46

Timișoara le dă 3-0 în a doua etapă. În prima Voluntariul doarme în hamace cu Doamna Primar.

Non-inteligentule, stii rezultatele de anul trecut dintre Steaua si Voluntari?

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  13 Iulie 2017, 09:19

Ce nu v-ati dat seama ca ciobanul puscarias e prost de moare? Daca prostia ar durea, ar tipa in gura mare; daca tot are gura,ce-i maitrebuie si creier. Proet de pute.

vicol_vali
vicol_vali  •  13 Iulie 2017, 07:46

Timișoara le dă 3-0 în a doua etapă. În prima Voluntariul doarme în hamace cu Doamna Primar.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează