FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM speră: "Contează doar ce vor hotărî comisiile UEFA. În situaţia în care vor considera că sînt obligate să se sesizeze"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 23:00

UEFA a dat primul semn îngrijorător pentru Steaua, dar Mihai Stoica îşi păstrează optimismul. Managerul campioanei consideră că discuţiile interminabile despre eventuala suspendare a Stelei pot atrage atenţia oficialilor UEFA.

"[... ]Ceea ce nu inteleg formatorii astia strambi de opinie e ca nu conteaza parerile lor cretinoide. Nu conteaza nici macar parerile noastre, cei care ne ocupam de destinele Stelei, indiferent cat de bine argumentate sunt [...]

Conteaza doar ce vor hotari comisiile UEFA (asta in situatia in care vor considera ca sunt obligate sa se sesizeze). Deocamdata n-au facut-o si - cu exceptia informatiilor care le-au parvenit prin bunavointa unor ziaristi romani - nu cred ca au motive s-o faca, pentru ca actiunea intreprinsa NU A AFECTAT INTEGRITATEA COMPETITIEI! [...]", a scris MM pe facebook.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
caminero
caminero  •  11 Iunie 2013, 22:26
Postat de daniels7714 pe 08 Iunie 2013, 09:25

daca a fost mita unde e mituitul , care in fata legii este si el pedepsit ! va orbeste pe toti invidia , este singura premiere care a fost transformata in mita , sa vada lumea ce curati santem noi , am dovedit doar ca prostia e mare , si ura la fel , adevaratele vanzari de meciuri nu se judeca , nu au probe si nici inregistrari , deci ca sa terminam cu astea... mai bine cu arbitri corupti , cu echipe care vand meciuri si care se lasa invinse contracost binenteles , sa nu ne facem ca nu stim . Astea vor continua , pe praful asta multi vor pune botul la malai ... nimic nu se va schimba , pt ca nu stim sa facem diferente !

Ce vorbești, băi oaie proastă?!? păi nu tu susții F.C. Omenia ? vedea-v-aș la matineu și pe voi și pe Ragele!!!!

asdc
asdc  •  08 Iunie 2013, 14:08

daca suntem tari la gramatica ne putem permite orice

wallachian
wallachian  •  08 Iunie 2013, 10:14

ok si cand anume o sa fie clar, o data pentru totdeauna, ce se intampla? ca m-am saturat de tot can-canul asta

Vezi toate comentariile (56)
Comentează