FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

MM Stoica anunţă cine mai vine la Steaua: "Este singurul jucător pe care îl mai dorim" » Cu cine îl compară

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 ianuarie 2014 22:12

Steaua nu a terminat campania de transferuri pentru această iarnă, oficialii roş-albaştri mai dorind încă un jucător sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Chiar managerul Mihai Stoica a anunţat astăzi care este jucătorul dorit de Steaua, mijlocaşul ofensiv Lucian Sînmărtean.

Există însă probleme cu contractul fotbalistului la Vaslui, iar Stoica a anunţat că Steaua va încerca să-l ia şi în vară dacă nu reuşeşte acum şi îl compară cu Andrea Pirlo:

"Singurul jucător pe care ni-l mai dorim în perioada asta de mercato este febleţea lui Gigi, Lucian Sînmărtean, dar băiatul are o situaţie destul de complicată la Vaslui. Dacă se va rezolva, sîntem pregatiţi cu o ofertă. Dacă nu, vom semna din vară, asta dacă bineînţeles el îşi va dori să vină (exemplul lui Pirlo care a plecat liber de la Milan şi pictează de 2 ani şi jumătate la Juve ne inspiră)", a scris MM pe pagina sa de facebook.

Porumboiu: "Cred că pleacă la Steaua"
Adrian Porumboiu a comentat posibilul transfer al lui Sînmărtean la Steaua: "Cred că cei de la club îi vor da drumul să plece lui Sînmărtean. Au fost discuţii, dar cu altă persoană, mult mai implicată, nu cu MM.  Sînmartean e jucător de superclasă, pacat că s-a risipit. Ca talent este peste Mutu.

Cel care il doreste cel mai mult este Gigi Becali. In procente? 40 spre 50 la suta este la Steaua, 50 spre 60 la suta va continua cu Vasluiul", a spus Porumboiu la Dolcesport.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (187)
salaaurel
salaaurel  •  27 Ianuarie 2014, 14:58

Nu Sinmartean sa risipit ,voi l-ați risipit Porumboiule chiar tu ești actorul si regizorul.

ortega
ortega  •  27 Ianuarie 2014, 13:14
Postat de carol_k pe 27 Ianuarie 2014, 06:57

Transferurile Stelei iar lasa de dorit,de data asta nici asteptari nu mai aveam.Cand vine vorba sa aduca MM ceva este clar ca nu trebuie sa avem asteptari.Sa vedem ce va face Keseru in oficiale.

Ce să facă ... C@căreze ... Un rebut al codașelor Franței adus de Managerul managerilor pe post de salvator al Turmei ... Un singur transfer reușit au făcut ovinele ... Tatu la Arouca ... Au scăpat de beizadeaua aia ( de altfel , feble'ea prost@lăului Mimi) , în rest , numai fâsuri ...

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  27 Ianuarie 2014, 11:30
Postat de travk pe 27 Ianuarie 2014, 10:18

si tu te pricepi la fotbal, cum adica nu s-a impus Keseru in liga 2? cand iesi golgeterul campionatului in liga 2 inseamna ca nu te-ai impus? ...poate la Bastia nu s-a impus in Ligue 1....dar asa sunteti voi....romanu e specialist in toate si se pricepe la orice ....dar nu stie sa faca de fapt nimic

n-a iesit keseru niciodata golgeterul ligii 2 in franta. a dat 17 goluri in campionat in 2012-13 pentru Angers si a terminat pe 4 in clasamentul golgeterilor. a fost singurul lui sezon notabil, dar ai si tu dreptate, se poate spune ca s-a impus, de vreme ce a jucat vreo 120 de meciuri in 3 sezoane jumate, oricum sa te impui in ligue 2 nu cred ca e asa o mare realizare din pacate.

Vezi toate comentariile (187)
Comentează