FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC KOPER 1-0

MM Stoica: "Dacă jucătorii se plîng de oboseală în cantonament, să se facă ingineri"

Steaua
Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 20:22

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, îl pune la zid pe Szekely după ieşirea acestuia din finalul partidei cu Koper (1-0): "Trebuie să tratăm aceste meciuri cu seriozitate şi să nu ajungem la gesturi ca ale lui Szekely, cu care nu sînt de acord"

 

Acesta le-a transmis şi celorlalţi jucători să fie foarte atenţi la gesturile pe care le fac în timpul partidelor: "Orice ieşire de genul acesta, făcut în detrimentul echipei, mă deranjează foarte tare. Dacă jucătorii se plîng că este foarte greu în cantonament, să se facă ingineri".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
islaz
islaz  •  10 Februarie 2011, 09:41

Pana nu de mult le tine-ai parte jucatorilor se discuta totul in vestiar, acum de ce ai sarit ca ars cu declaratii nesimtitule,si tu susti ca Szekely nu afost lovit ca si oierul,dacaa nu aveti loc de baiat lasati-l sa plece,nu se poate asa ceva la cat de lovit a fost si dobitocul de oier spune ca s-a tavalit pe jos,lualar moartea de cioban imputit.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  09 Februarie 2011, 09:36

Ce labar! Pai fraiere inginerii adevarati nu-si vad capul de cata treaba fac si cata raspundere au! Esti un om de nimic! Nici nu te-ai intors bine ca ai si inceput sa iesi ca paduchele in frunte? Bai ce vremuri cacacioase traim!

gio1
gio1  •  09 Februarie 2011, 00:10

Am scris SUPTingineri si ar trebui sa spun si maistrii sudori. Facultatile adevarate erau la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara...restul scoteau tarani cu diplome ca si MIMI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează