FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

MM Stoica a analizat unul dintre transferurile de la Rapid: „A fost adus pentru deliciul tribunelor, dar pe mine nu mă dă pe spate”

Mihai Stoica/ manager FCSB
Mihai Stoica/ manager FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 14:16 / Actualizat duminica, 14 august 2022 15:54

MM Stoica, managerul de la FCSB, a analizat Petrolul - Rapid, scor 1-0, și a vorbit despre Jayson Papeau, mijlocașul lateral adus de giuleșteni în această vară.

Francezul venit de la Warta Poznan, din Polonia, a jucat 4 meciuri pentru Rapid în acest sezon, nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv. 

Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”
PETROLUL - RAPID 1-0
Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”

MM Stoica a scos în evidență ineficacitatea lui Papeau, care în sezonul trecut nu a marcat în 27 de meciuri pentru Warta Poznan. În 2020-2021, el a jucat la Amiens și a marcat un gol în 26 de meciuri în Ligue 2.

MM Stoica: „Atacanții care nu dau goluri nu mă dau pe spate”

„Eu când am văzut că l-au transferat, ca la orice jucător care se transferă în România şi pe care nu-l cunosc, mă uit la cifrele lui. Eu sunt un om al cifrelor. Atacanţii care nu dau goluri nu prea mă dau peste cap. Adică nu mă interesează.

Poate să fie un jucător foarte bun Papeau. Poate că a fost adus pentru deliciul tribunelor, ştim foarte bine ce jucători au fost apreciaţi în trecut la Rapid. Întrebarea e, dacă joacă Papeau, unde joacă Măţan, Costache?”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Citește și alte știri despre Liga 1:

IFFHS a stabilit clasamanetul echipelor de club în fotbalul mondial » CFR, Sepsi și Craiova sunt peste FCSB

A plecat după 5 ani de la Rapid: „Sunt oltean, dar acum rămân rapidist pe viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
wally77
wally77  •  19 August 2022, 17:15
Postat de romeverest pe 14 August 2022, 18:15

Se confirma faptul ca MM nu prea are treaba la Fcsb, unde ocupa doar de decor functia de director sportiv !! In ce calitate vorbeste el despre jucatorii altor echipe concurente ?? Daca este analist tv, atunci se justifica, dar daca vorbeste in calitatea lui de reprezentant al Fcsb-ului, atunci lucrurile nu sunt in regula si Frf ar trebui sa interzica conducatorilor unor cluburi de fotbal sa fie colaboratori ai televiziunilor de sport !! Este efectiv o jignire !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wally77
wally77  •  19 August 2022, 17:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  15 August 2022, 01:57

In primul rand ca nu e atacant si in aldoilea rand a jucat grozav cat a jucat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează