FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

MM Stoica, despre momentele cumplite cu Romario Benzar în prim-plan: "Zicea că e frate-su și că are meci la Chiajna"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 16:08

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, s-a plâns de temperaturile extreme cu care se confruntă România în aceste zile și nu înțelege de ce campionatul s-a reluat atât de repede.

Oficialul stelist a vorbit și despre momentele de panică trăite duminică seara în meciul cu Sepsi, 2-0, atunci când Romario Benzar a rămas inert în urma unui ciocniri cu un adversar. 

"Benzar, după meci, zicea că e frate-su și că are meci la Chiajna, azi, cu Voluntariul. Am glumit, dar se putea întâmpla ca un jucător să moară. Pentru că unii n-au aflat încă faptul că nu ne-am calificat la Campionatul Mondial și că nu trebuie să ne grăbim. Nu mai avem echipe nici prin Champions League și Europa League. Avem date.

Când s-au descălțat jucătorii în vestiar le-au căzut degetele, s-au amestecat între ele. Noroc că și le-a găsit Budescu pe alea de exterioare. Nu-i normal așa ceva. Ce să facem la Sibiu? Meciurile astea sunt programate pentru spectatori și telespectatori. 

Băieții noștri trebuie să se antreneze azi pe - 9 grade, dar la nivelul pământului, acolo, la Berceni, se resimte la -18 grade. În astfel de condiții, cine să iasă duminică seară, pe vremea aia pe stadion?", a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport.

În minutul 56 al meciului cu Sepsi, 2-0, Romario Benzar s-a lovit cap în cap cu Ousmane Viera și a rămas preț de câteva momente comoționat pe gazon. Imediat, ambulanța și-a făcut apariția pe teren, dar fundașul stelist a putut în cele din urmă să continue partida (detalii, aici)

Vezi și:MM Stoica, dezvăluiri incredibile de la Derby: "Jucătorii au furat fanioanele!" + Atac devastator la Torje și galeria lui Dinamo: "Se gâdilau în spatele pânzei! Aveau nevoie de intimitate"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
rinocereus
rinocereus  •  27 Februarie 2018, 09:58

Se trezeste si asta vorbind despre ce s-a intamplat acum cateva luni, norocul lui ca a egalat Teixeira la ultima faza, tinut in teren 94 de minute cu Dinamo, la 37 de ani, apoi mort cu Lazio. De meciul cu Lazio, 5-0 in min 70 nu mai pomeneste nimic. Apoi te mai miri ca il injura suporterii dinamovisti. Pai vad a asta cauta, ii place. Raspecta, ca sa fii respectat!

zecs93
zecs93  •  27 Februarie 2018, 01:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  27 Februarie 2018, 01:00

Din păcate uni manageri încă nu au aflat că în februarie e iarna in Romania , și deși se laudă că activează în fotbalul românesc din prima jumătate a anilor 90, tot nu pot organiza un meci fără probleme. Dar se pricep sa delege responsabilități și să-și atribuie merite , chiar și când nu e cazul. MM e exemplu....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează