FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

MM Stoica, despre un posibil conflict cu Reghecampf după atacurile de aseară: "Nu mă pot opune"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 17:43

Mihai Stoica a lansat aseară câteva atacuri la adresa lui Alex Bourceanu și Lucian Sânmărtean, despre care crede că nu mai pot juca la Steaua. 

Aceste declarații au ridicat semne de întrebare cu privire la relația dintre MM și Reghe, care nu mai pare atât de sudată pe cât a fost în precedentul mandat al antrenorului la Steaua. 

Directorul sportiv al Stelei neagă cu vehemență aceste lucruri și își menține părerea. 

"Nu există niciun scandal la Steaua, cel puţin din punctul meu de vedere. Dacă antrenorul îi doreşte pe Sânmărtean şi Bourceanu şi patronul este de acord, nu mă pot opune.

Eu nu fac altceva decât să explic de ce - în opinia mea - am avea nevoie de jucători noi, nu de repatrieri care, de regulă, nu funcţionează. E posibil să mă înşel, e posibil să am dreptate.
Suporterii vor spectacol, eu doar rezultate.

P.S. N-am nicio problemă când cineva mă contrazice, fie el (ea) antrenor, agent de jucători, prieten. Contradicţia naşte progres. Au zis-o alţii mai deştepţi că mine. Important e să înţelegem toţi asta", a scris MM pe Facebook.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
spion_kop
spion_kop  •  29 Mai 2016, 02:34
Postat de lapusneanul pe 28 Mai 2016, 18:14

daca redactorul sef, justitiarul tolo, e ocupat cu anchete( cred ca si peste un an o sa ne intoxice cu cazul colectiv) cine sa-i controleze ?

eu zic ca bunul simt ... ma rog, sunt idealist

10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  29 Mai 2016, 02:07

Nu a ieşit bine grătarul ...

10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  29 Mai 2016, 02:05

Salut! Părerea lui MM despre acest lucru când o publicaţi? Eu doar asta vreau să citesc într-o fiţuică numită Gazeta Sporturilor! Ah, dar mai degrabă aş vrea să aflu părerea puşcăriaşului MM referitor la lume, univers şi tot ceea ce există. E adevărat că răspunsul este 42? Sau vinde dl. Gigi echipa? Vă rog, nu mă lăsaţi să aştept prea mult!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează