FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE MM Stoica, după eventul reușit de puștii U15 ai lui FCSB: „12:0 vs Dinamo și «doar» 6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate”

FCSB U15, echipa antrenată de Alin Stoica, a câștigat Cupa Elitelor, după 5-0 în finală cu echipa similară a celor de la U Cluj. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a oferit imaginile partidei. +6   FOTO
FCSB U15, echipa antrenată de Alin Stoica, a câștigat Cupa Elitelor, după 5-0 în finală cu echipa similară a celor de la U Cluj. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a oferit imaginile partidei.

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 20:09 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 11:06

FCSB U15, echipa antrenată de Alin Stoica, a câștigat Cupa Elitelor, după 5-0 în finală cu echipa similară a celor de la U Cluj. Golurile FCSB-ului au fost marcate de David Popa, o triplă!, Luca Ilie și Mihai Toma, cel din urmă fiind desemnat MVP-ul întâlnirii.

UPDATE » Mesajul lui Mihai Stoica: „Printre alte rezultate, 12:0 vs Dinamo și «doar» 6:0 cu CSA” 

Azi, Mihai Stoica a publicat un mesaj pe Facebook în care i-a felicitat pe jucători. În plus, a avut și o ironie către rivalele Dinamo și CSA Steaua.

Echipa noastră U15 a făcut eventul în Liga Elitelor, impunându-se categoric în ambele finale - campionat 3:0 vs Farul, cupă 5:0 vs U Cluj. 

Mereu, indiferent de scor, aceeași determinare, același spirit ofensiv, aceeași atitudine de campioni și - poate cel mai important - același bun simț desăvârșit, după chipul și asemănarea antrenorului Alin Stoica și a colaboratorilor săi. Suntem mândri de acești copii și așteptăm mulți dintre ei la prima echipă, chiar înainte de a-și serba majoratul!

 P.S. Printre alte rezultate ale lor, 12:0 vs Dinamo și “doar”6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate
-Mihai Stoica

MM Stoica, la bustul gol la meciul FCSB U15

În semifinale, FCSB și U Cluj au trecut de ACS Galaxy Timișoara, respectiv ACS Kids Tâmpa Braşov.

Viitorul nu arată deloc rău » Avem 5 români într-un top select al celor mai buni jucători U20 din lume
Clasamente
Viitorul nu arată deloc rău » Avem 5 români într-un top select al celor mai buni jucători U20 din lume
+2 FOTO
  • Capturi TV @Antena 1

Duelul s-a disputat la Craiova, la Centrul Turistic Agrement Sport, unde și-a făcut apariția și Mihai Stoica.

MM a dat deoparte treningul oficial cu care apare de regulă la partidele echipei mari. Acum a renunțat la tricou și ales o pereche de pantaloni scurți.

Mihai Stoica este foarte atent la evoluția juniorilor de la FCSB. În aprilie, oficialul vicecampioanei spunea că vrea să aducă „2-3 jucători” de la FCSB U15 la prima echipă - detalii, AICI.

Mai multe știri despre FCSB:

Atacantul de națională așteptat la FCSB sezonul viitor: „Vrem să-l aducem la prima echipă”
FCSB
Atacantul de națională așteptat la FCSB sezonul viitor: „Vrem să-l aducem la prima echipă”
Cătălin Straton a semnat cu FC Argeș și a fost prezentat oficial. Comunicatul clubului
FCSB
Cătălin Straton a semnat cu FC Argeș și a fost prezentat oficial. Comunicatul clubului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
sibelius
sibelius  •  02 Iunie 2022, 14:00
Postat de sarla pe 01 Iunie 2022, 15:33

Bună ziua, *** ***, se vede că la facultatea de la Jilava ori Rahova unde ați fost student ați pierdut și bunul simt nu numai ***. Știm și am simțit pe pielea noastră ce se întâmplă la *** voastră din comuna Berceni, vă spun eu, să știe toată lumea, pile, relații, cunoștințe, antrenori pe care îi laudă studentul de la Jilava, dau afară copii fără motive. Acum vă scriu despre copilul meu și probabil ceea ce scriu, au fost și alți părinți și copii. Titular la 2006 fără probleme timp de 3 ani dar ce să vezi în vara anului trecut,sa prezentat un băiat de 26 de ani în papuci și mi-a spus că băiatul meu nu intră în calcul pentru sezonul viitor deși menționez că era titular, iar toți părinții de la echipă au rămas mască. Bineînțeles am întrebat individul în papuci aflat în fața mea dar nu a putut să-mi dea o explicație pertinentă, doar că este decizia clubul, deci el era paravan. În aceleași condiții au plecat mai mult de jumătate de echipă, fără explicații, fără nimic. Bineînțeles au plecat copii ai căror părinți nu au bani nu sunt doctori etc ce să mai poziție socială. Ceea ce am scris se poate verifica, deci *** *** întrebați pe antrenorii de la 2006 , ce nenorociri s-au întâmplat în vara anului 2021 la grupa 2006 , cereți informații. Pe ce motive au fost dați afară ca pe niște câini unii copii, fără motive, întrebați părinții. Dar Dumnezeu nu doarme, suntem bine, am ajuns la un club curat, este titular. Dumnezeu nu doarme, fcsbsrl nu va lua titlul mii de ani.

David Popa, de exemplu, e la echipa de 4 ani. Părinții nu sunt nici medici, nici avocați....nu sunt nici macar din București sau apropiere de București.

creeperno807
creeperno807  •  01 Iunie 2022, 22:51

Au disparut comunistii in 91 si tu inca dai vina pe ei pentru starea fotbalului romanesc din prezent. Ia uita-te ce perfomante erau pe vremea lor si ce perfomante sunt acum

19sevilla86
19sevilla86  •  01 Iunie 2022, 21:42
Postat de fcsarbitri pe 01 Iunie 2022, 17:40

a fost grea intrebarea tovule?sau tocanita columbiana a fost prea satioasa?te-am intrebat clar si te mai intreb pt.ultima oara,asta daca ai curajul sa raspunzi cu subiect si predicat sau printr-un simplu da sau nu,nu cum se raspundea pe la gheorghiu sau prin cartierul baneasa in dodii:exista vreo legatura intre fcsbul sustinut de tine si steaua-ca sa te citez-infiintata de tancurile sovietico-staliniste bolsevice in 1947?

Personajul continua sa aiureze. E greu cu fasole expirata de la cazanul ruginit al Cazarmii bolsevice expirate! Steaua a fost echipa de cazarma pe timpul RSR su URSS pt ca așa erau timpurile, nu sd putea altfel! Au fost întreprinderi socialiste in industrie, CAP in agricultura, cluburi sportive militarizate in sport! După 1990 totul trebuia sa schimbe! Asa cum s-a întâmplat peste tot in UE, Steaua a ieșit din cazarma fără a nega, anula istoria ei! Așa cum de ex. BCR a trecut de la stat la privat, fără sa nege, anuleze nimic, ADA a făcut și Steaua! Pt ca in 2022 și UE nu mai are cum sa fie ca in 1947 in URSS! Răspunsul este simplu, clar, la îndemâna oricui trăiește la lumina in sec.XXI in democrație! Cei care au rămas in totalitarism invoca rolul conducator al armatei in sport! Retrograd, perimat, anacronic ca și personajul care pune întrebări stupide! Fasolea la cazan face mult rău!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează