FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica e văzut drept omul-cheie în problemele lui Alibec la FCSB: "A greșit" » Becali e pus să scape de atacant: "E un caz pierdut!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 11:50

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre Denis Alibec, atacantul de 26 de ani al celor de la FCSB.

Dragomir crede că Alibec are probleme la FCSB din cauză că s-a certat cu Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, acesta fiind persoana care-l putea ajuta pe vârf.

"Alibec este un jucător cu mari calităţi, dar din păcate nu are cultură fotbalistică. Dacă era băiat inteligent, trebuia să îşi atragă de partea lui un om important din acel club, Mihai Stoica. Dacă nu intra în conflict cu el şi nu îl jignea, atunci eu sunt sigur că îl ajuta enorm. Trebuie să te ducă capul să îi intri sub piele şi să ai abilitatea să înveţi de la alţii mai cu experienţă cum să lucrezi cu el. Alibec a greşit când a intrat în conflict cu MM şi l-a înfruntat.

Eu îl sfătuiesc pe Gigi să scape din iarna asta de Alibec, dacă vrea să îşi mai recupereze din bani. La ora asta nimeni nu îi va da pe Alibec nici măcar 3 milioane de euro. El este un caz pierdut pentru Steaua. A intrat în conflict cu toată lumea şi nici măcar cu o parte dintre colegii lui nu se mai înţelege pe teren şi nici pe la antrenamente. Dacă lucrurile vor continua tot aşa, de la anul Alibec nu o să mai facă nici măcar 2 milioane de euro", a declarat Dragomir pentru Fanatik.

0 goluri
are Alibec în Liga 1, în acest sezon, în 12 meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
capca1
capca1  •  25 Decembrie 2017, 09:25

Dragomir se bagă-n seamă cu predicțiile lui, gen “Andrei Ionescu e de Barcelona”, “Băluță e de Spania” și tot așa ! O pecingine și un cancer al fotbalului românesc ! Iar MM nu e nici de valoarea lui Dragomir ! Un fost condamnat , cu ieșiri suburbane, un frustrat cu mofturi de conducător de fotbal. Gesturi de mitocan : a sărit să bată un suporter dar, doar cu Zmărăndescu lângă el, a înjurat o reporteriță, s-a ascuns după fundul fiie-sii la ultimul scandal din bodega unde a făcut scandal. Noroc cu brânza elvețiană care l-a trimis la somn la meciul cu FC Zurich, că și-o fura și pe-acolo ! Alibec are dreptate, ce știe MM despre fotbal ?!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 Decembrie 2017, 02:02

Daca e asa cum spune acest *** de om,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

729746053841665
Alimert Ozdemir  •  24 Decembrie 2017, 21:53

Ar trebui sa-l vanda intr-adevar.Dar voi n-ati auzit ca are semipareza si ia 12 pastile pe zi. Si asta numai din cauza prostiei lui ca s-a enervat cand a luat rosu la meciul cu CFR

Vezi toate comentariile (9)
Comentează