FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica explică ce face la FCSB: "Nu mai am credit atât de mare, fiindcă am greșit cu un jucător" » Cum l-a vrut Becali pe "Modrici"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 21:56

Mihai Stoica a vorbit despre rolul pe care îl are el la FCSB în acest moment. Recunoaște că, având pedeapsa complementară încă în vigoare, nu mai are autoritatea de altădată, însă cu toate acestea discută permanent cu Gigi Becali și are puterea de a-l convinge. 

"Eu nu mai am credit atât de mare. Nu știu de ce. Poate am greșit. Da, am greșit cu Golofca. Ok, recunosc. Aveam nevoie de un jucător de viteză, nu aveam soluții. A pierdut Gigi 400.000 de euro . Îmi asum! Dar nu se pune problema ca să propun un jucător și Gigi să nu-l ia. Știe că studiez mult și îl ia. Problema e că Gigi Becali ia prea mulți jucători.

Qaka n-a fost extraordinar în pregătire. Nu părea că e jucătorul pe care îl căutăm. Dar a fost din ce în ce mai bine apoi. La meciul cu Viitorul, când a jucat cu presiune, a făcut un meci de senzație. Eu i-am zis că e ce ne trebuie după acest meci.

Eu chiar l-am rugat pe Gigi să-mi spună ce profil caută pentru acel post. Și mi-a zis Modrici. I-am zis OK, dar Modrici nu dă goluri. N-am niciun fel de problemă să îi spun tot ce gândesc lui Gigi. Și să știți că nu oricine poate face asta.

I-am zis că Nistor are un singur gol. Dar lui îi placea. Gigi chiar a făcut ofertă pentru el. Nu a fost nicio manevră", a zis Mihai Stoica pentru TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Septembrie 2018, 10:58

se alătură prietenului luțu,cel pus cu lăzile de cireșe :)

minell73
minell73  •  05 Septembrie 2018, 10:17

In poza se vede o singura bara de la gratii. Sa dea Dumnezu sa-i vedem iar pe amandoi ascunsi dupa mai multe bare de metal.

ares2024
ares2024  •  05 Septembrie 2018, 09:53

Un ‘ preș ‘ plin de incompetenta,d-l mimi ......

Vezi toate comentariile (26)
Comentează