FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica exultă și își „înțeapă” rivalele: „Unde e Steaua sunt și suporterii” + săgeți către CFR Cluj

MM Stoica / Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP) +12   FOTO
MM Stoica / Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 14:07 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 14:46

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a început deja disputa de la distanță cu CFR Cluj, principala contracandidată la titlu a roș-albaștrilor.

La conferința de presă de vineri, cea în care vicecampioana și-a prezentat echipamentele pentru noul sezon, oficialul a trimis o serie de „săgeți” către rivala de la Cluj, în contextul în care FCSB va disputa sâmbătă un amical cu Oțelul Galați, în aceeași seară în care CFR Cluj o înfruntă pe Sepsi în Supercupă. MM e convins că meciul amical al roș-albaștrilor va genera un interes mai mare decât duelul oficial al „feroviarilor”. 

Mihai Stoica: „Noi umplem stadioanele și la meciurile amicale!”

„Spre deosebire de unii care nu strâng două, trei mii de spectatori la meciurile de acasă, noi umplem stadioanele și la meciurile amicale care au intrare (n.r. - la care se vând bilete). Am umplut stadionul la Chișinău, o să-l umplem și la Galați (n.r. - în amicalul de sâmbătă seara

Unde e Steaua sunt și suporterii! Toată lumea se uită la noi. Eu știu de pe acum ce audiențe vor fi la Supercupă și ce audiențe vor fi la meciul nostru. Știu încă de acum cum vor fi”, a spus MM Stoica, la conferința de presă de astăzi. 

Logo-ul Peluzei Nord e imprimat pe noile echipamente ale FCSB-ului

Noul tricou al roș-albaștrilor prezintă un detaliu inedit: logo-ul Peluzei Nord, facțiunea condusă de Gheorghe Mustață, apare în partea inferioară a echipamentului.

„Este gestul nostru de mulțumire pentru faptul că i-am simțit foarte aproape în ultimul sezon. Putem să ne batem cu șanse reale la titlu dacă îi avem pe ei în spate”, a punctat MM.

FCSB, prima în preferințele fanilor

Sondajul inițiat de GSP.ro, privind echipele preferate ale cititorilor ziarului, are o concluzie incontestabilă: FCSB e, de departe, pe primul loc în opțiunile fanilor dintre toate cele 9 echipe care s-au format din cele 4 mari branduri din trecut ale fotbalului românesc: Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova.

În 2019, FCSB subordona tot

 În urmă cu 2 ani și jumătate, Gazeta Sporturilor a contractat o renumită casă de sondare a opiniei publice, GfK, pentru a realiza un sondaj privind simpatiile microbiștilor din România. FCSB a atins aproape 41% și s-a situat detașat pe primul loc. În acel studiu, procentul celor care au indicat că țin cu Rapid era aproape identic cu cel al celor care erau pro CSA Steaua.

FOTO / FCSB și-a prezentat echipamanetul pentru noul sezon

Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)
Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)
Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)
Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)
Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)
+8 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB și-a prezentat echipamanetul pentru noul sezon: „Cel mai frumos din ultimii 30 de ani!” + Sigla Peluzei Nord, prezentă pe tricouri

Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!” + Anunță oficial că se dezice de proiectul DDB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
tinn_2
tinn_2  •  09 Iulie 2022, 22:21
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 09 Iulie 2022, 11:18

Pai erau in B in 2013 daca nu ii salva securistul Basescu, tovarasul de pahar al ciobanului(vezi Golden Blitz 2006). Oricum iti dai seama ca vor ajunge in D imediat ce nu o sa mai fie ciobanul si nu o sa mai tina nimeni cu ei, aproape toti suporterii lor sint de rezultat, n-ar ramine alaturi de echipa in divizii inferioare.

dacă cade drobul de sare ... ești rizibil. râsule

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  09 Iulie 2022, 11:18
Postat de tinn_2 pe 09 Iulie 2022, 00:07

și totuși nu e în B și faliment

Pai erau in B in 2013 daca nu ii salva securistul Basescu, tovarasul de pahar al ciobanului(vezi Golden Blitz 2006). Oricum iti dai seama ca vor ajunge in D imediat ce nu o sa mai fie ciobanul si nu o sa mai tina nimeni cu ei, aproape toti suporterii lor sint de rezultat, n-ar ramine alaturi de echipa in divizii inferioare.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  09 Iulie 2022, 09:34

Așa e bre. Umple stadioanele de la țară unde lumea n-a mai văzut oameni pe teren de ceva ani.... doar animale la păscut....

Vezi toate comentariile (61)
Comentează