FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica face inventarul » Care sînt problemele Stelei din ultimele meciuri

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 15:44

MM Stoica nu este îngrijorat de parcursul echipei în ultimele meciuri, chiar dacă Steaua este la 4 puncte în spatele Astrei în clasamentul Ligii 1.

Managerul Stelei se aliază cu Reghecampf şi spune că nu este nici o criză la roş-albaştri, ci doar problemele de sănătate întîmpinate în ultima lună ale mai multor jucători: "Nu-s probleme la echipă. Sînt doar cauze obiective, chiar dacă ele nu ţin loc de puncte în clasament.

Nu-l avem pe Pintilii, nu-l avem pe Filip, Chipciu nu e restabilit complet, Nikolici vine şi el după o perioadă de accidentare. Piovaccari avea un deget fracturat, de-asta n-a putut fi titular. Plus de asta, Gardoş şi Georgievski au fost suspendaţi", a explicat Stoica la finalul partidei.

Steaua a remizat aseară cu Petrolul, scor 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
schafe
schafe  •  02 Decembrie 2013, 22:45

Sa-i puna cineva un pistol in mana lui mm. In poza sta cu mana in pozitie buna.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  02 Decembrie 2013, 18:10

cea mai mare problema la steaua este mm.daca-l scoateti pe asta afara sigur nu vor mai fi probleme.

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  02 Decembrie 2013, 17:46

georgievski nu a jucat nimic tot sezonul , ba chiar a reprezentat cea mai mare amenintare a adversarilor marcand chiar si un gol superb in meciul cu chealsea in poarta lui tatarusanu,popa se izoleaza de ceilalti jucatori fiind un cap de linie al ofensivei steliste, bourceanu se gandeste doar la bani uitand sa mai joace fotbal.viitorul e trist daca nu se iau urgent masuri si sa se aduca golubovic, szekely,antal si achim.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează