FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica face precizări legate de transferul lui Maxim: "Ne-au refuzat"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 18:24

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a postat pe contul său de Facebook detalii referitoare la transferul lui Alexandru Maxim la Steaua. Oficialul roş-albastru susţine că fotbalistul şi impresarul său n-au dorit să vină la negocieri.

"Am luat legatura cu Maxim, pe care l-am invitat la Bucureşti împreună cu agentul lui pentru a negocia condiţiile. Am vorbit cu agentul său şi mi-a transmis că jucătorul doreşte să joace la Tg Jiu pînă la sfîrşitul campionatului, după care să evalueze ofertele pe care le va primi, iar daca propunerea noastră va mai fi valabilă, atunci o vor lua în consideraţie", a scris MM.

Conducătorul din Ghencea a explicat şi de ce nu a discutat cu Maxim înainte de a bate palma cu Pandurii: "Nu poti contacta un jucător care aparţine unui alt club decît dacă e în ultimele 6 luni de contract, sau ai acordul clubului respectiv. E logic să te întelegi cu clubul şi după aceea să contactezi jucătorul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
hofer
hofer  •  20 Decembrie 2012, 09:28

Doua meciuri mai jucati la primavara , tur si retur. Reghe "Schöne Grüße" von Labadia ! .................... 5 ! xD

hofer
hofer  •  20 Decembrie 2012, 09:19

Tanti mita, nu ai dreptate. Regulamentul FIFA spune Clar : Clubul care doreste sa vorbeasca cu un Jucator pentru un eventual transfer trebuie in primul rand sa informeze Clubul la care joaca Jucatorul X actualmente ca vor sa ia legatura cu jucatorul X. Dupa aceia iau legatura cu Jucatorul X pentru a intreba daca isi poate imagina sa joace la Clubul Steaua. Ma inteleg cu el in cazul in care nu are Impresar dupa care incerc sa ma inteleg cu Clubul pentru care Jucatorul X este actualmente activ . Meme voi faceti altfel pentru a pune presiune pe Jucatorul X ca el sa nu emita pretenti financiare. Steaua Club de CACAO asta santeti la fel ca si multi dintre suporteri vostri.

tigruzzu
tigruzzu  •  20 Decembrie 2012, 05:30

Zile întregi au tot cântat ăștia că transferul s-a făcut... oițele jubilau fericite... Până au descoperit cu stupoare că ... 5teaua SE MAI ȘI REFUZĂ!!! Jalnici! Și memeul, și stăpânul său ”opărit”.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează