FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 0-2

MM Stoica dă cărțile pe față: „Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi” + două explicații pentru înfrângerea cu Farul

MM Stoica / Sursă foto: GSP +24   FOTO
MM Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 19:01 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 19:25

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, le-a răspuns contestatarilor care i-au reproșat că nu a făcut eforturi pentru a-l transfera pe Jefte Betancor, golgeterul la zi din Liga 1.

Spaniolul a înscris duminică seara în victoria categorică reușită de Farul Constanța cu FCSB, scor 2-0, ajungând astfel la 15 reușite stagionale. Suporterii roș-albaștrilor s-au întrebat în mediul online de ce atacantul iberic n-a reprezentat niciodată o țintă pentru clubul lui Becali, iar replica lui MM Stoica a venit imediat.  

MM Stoica: „Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi”

Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune - dintr-un exces de sinceritate - mi-am reproșat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleași cifre, vedeți cazul Țucudean, sau - mai recent - Adi Petre”, a scris MM Stoica pe Facebook. 

Gigi Becali îi bagă în ședință pe Tănase și Coman: „Ați adus vreun ban aici? Cine te crezi, stăpânul inelelor? De azi înainte, executați ordinul meu”
FCSB
Gigi Becali îi bagă în ședință pe Tănase și Coman: „Ați adus vreun ban aici? Cine te crezi, stăpânul inelelor? De azi înainte, executați ordinul meu”

Am spus într-un moment de sinceritate că nu m-am gândit la Jefte şi toţi aţi sărit pe mine, că sunt prost... Nu m-am gândit la Jefte, îi avem pe Ianis Stoica, Dumiter, Keşeru. 

Este un jucător interesant, la o echipă care practică un joc ofensiv, cum e Farul, poate să fie pus în valoare. Dar la o echipă care ajunge mai rar la poartă nu cred că poate străluci aşa. Nu e genul care să rezolve meciul de unul singur, depinde de modul cum e servit de colegi.

- Mihai Stoica, pe 17 februarie

MM Stoica, după FCSB - Farul 0-2: „Au lipsit ambii fundași laterali, a lipsit Olaru”

Oficialul roș-albaștrilor subliniază faptul că FCSB a avut câteva absențe importante pentru meciul cu Farul, însă admite superioritatea echipei lui Gică Hagi.

Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundași laterali (n.r - Valentin Crețu și Radunovic), a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros “nr 8” român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocași cu multe minute sezonul ăsta.

Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0”. 

+20 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, despre FCSB - Farul 0-2: „100% a fost un meci corect!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali îi bagă în ședință pe Tănase și Coman: „Ați adus vreun ban aici? Cine te crezi, stăpânul inelelor? De azi înainte, executați ordinul meu”

Gigi Becali amenință din nou că renunță la FCSB: „Doar unul e idiot și prost și dă bani. Dau gratis echipa!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1948forever
1948forever  •  01 Martie 2022, 11:09

numai scuze. MM esti cam ipocrit. din cauza ca lipsesc jucatori, cei cu experienta nu stiu sa dea o pasa de 2 metri sau sa faca o preluare? ati distrus acest club, tu ca sluga si jiji ca patron

warlokadi
warlokadi  •  28 Februarie 2022, 21:43

Mimi dute la sapa nu stii fotbal deloc ma mir ca astia de la gsp te invita la eii!nimeni nu se uita la ei

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  28 Februarie 2022, 20:48

Omul asta gândește ce vorbește sau scrie este purtătorul de vorbe al FCSB în relația cu presa nu zice despre omenia cu Farul au sacrificat 3 puncte ca să fie și Farul în Play off dar nu este încă sigur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează