FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - POLI IASI 0-1

MM Stoica: "Îi felicit pe jucătorii noştri pentru determinare"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2008 00:00

Managerul Mihai Stoica a declarat după meciul Unirea - Poli Iasi (0-1): "Se întâmplă câte o dată, ca indiferent ce ai face şi oricât de mult te-ai dărui să nu poţi câştiga.

Am dominat meciul, iar ei au tras o dată la poartă şi au reuşit un gol extraordinar. Îi felicit pe jucătorii noştri pentru determinare, pentru modul în care s-au  dăruit timp de 95 de minute. "

sursa: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  07 Octombrie 2008, 12:59

ce mai vrea si papusa asta masculina?

 •  07 Octombrie 2008, 12:07

N-am vazut meciul, dar daca e comparat cu cel dintre Romania si Irlanda de Nord, atunci imi dau seama ce-a fost. Am innebunit la meciul ala. Cred ca am avut 30 de suturi la poarta si tot atatea cornere, dar mingea n-a vrut sa intre in ate... Ei au dat un sut si al draku', a intrat...

 •  07 Octombrie 2008, 11:31

Meciul s-a apropiat foarte mult de meciul-etalon al ghinionului pt. romani, Romania-Irlanda de Nord 0-1! Va mai aduceti aminte?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează